Θεριζοαλωνιστική μηχανή Fendt L
Fendt L Θεριζοαλωνιστική

Εύκολη κι αποτελεσματική συγκομιδή

Με τη σειρά L, σας προσφέρουμε την ιδανική θεριζοαλωνιστική για το χωράφι σας. Χαρακτηρίζεται από κορυφαία άνεση, βέλτιστη απόδοση, αξιοπιστία και ευελιξία. Νέα προσθήκη σε αυτήν την κατηγορία είναι η άνετη καμπίνα Proline με δυνατότητες λειτουργίας οθόνης Fendt VariotronicTI.

Ξεκούραστες συνθήκες εργασίας.

Η νέα καμπίνα Proline της σειράς L σας προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον εργασίας. Σας βοηθά να συγκεντρώνεστε καλύτερα και να νιώθετε ξεκούραστοι ακόμη και μετά από πολλές ώρες συγκομιδής. Το σύστημα κλιματισμού, το κάθισμα comfort, το απόλυτο σύστημα φώτων και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου που αποτελούν μέρη της καμπίνας είναι ορισμένα μόνο από τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν σε αυτό.

Λειτουργικό Σύστημα Fendt VariotronicTI.

Εξοπλίσαμε φυσικά τη σειρά L με τo δοκιμασμένο λειτουργικό μας σύστημα, το Fendt VariotronicTI. Προσαρμοσμένο στις εργασίες μιας θεριζοαλωνιστικής, το εργονομικά σχεδιασμένο υποβραχιόνιο αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο λειτουργίας, όπως στα τρακτέρ μας. Εδώ μπορείτε να κάνετε όλες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις του μηχανήματος. Η απαλή επιφάνεια του μπράτσου παρέχει επίσης ανώτερη άνεση. Μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις των μενού άνετα, χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής ή τα πλήκτρα περιήγησης στη λαβή.

Μαχαίρια FreeFlow και PowerFlow

Η ομοιόμορφη τροφοδοσία της σοδειάς είναι σημαντική για υψηλή απόδοση και καλά αποτελέσματα αλωνισμού. Αυτό ακριβώς προσφέρουν τα μαχαίρια τύπου FreeFlow και PowerFlow και οι κάτοχοι μηχανημάτων Fendt μπορούν να επιλέξουν έναν από τους δύο τύπους.

Το μαχαίρι FreeFlow διατίθεται σε πλάτος εργασίας από 4,80 m έως 7,60 m. Είναι εξαιρετικά σταθερή και εύκολη στη συντήρηση της επειδή τα εξαρτήματα είναι βιδωμένα. Με 1.254 κοπές ανά λεπτό, η υψηλή ταχύτητα της κοπτικής ράβδου διασφαλίζει καθαρή κοπή με χαμηλές απαιτήσεις ισχύος.

Το μαχαίρι PowerFlow είναι γνωστή για την εξαιρετική της παραγωγικότητα για περισσότερα από 35 χρόνια. Η μεγάλη απόσταση ανάμεσα στην κοπτική ράβδο και τον ατέρμονα κοχλία διευκολύνει την κοπή σοδειάς μεγάλου ύψους.

Κεφαλές Fendt CornFlowTM.

Οι κεφαλές Fendt CornFlowTM διατίθενται με έξι ή οκτώ σειρές. Η απόσταση των σειρών είναι είτε 70 είτε 75 cm. Αυτές οι κεφαλές για αραβόσιτο είναι άκαμπτες ή αναδιπλούμενες και ακόμη και το μοντέλο οκτώ σειρών παραμένει εντός του πλάτους μεταφοράς 3,5 m όταν είναι διπλωμένο, καθώς ο ειδικός μηχανισμός αναδίπλωσης διπλώνει την κεφαλή σε πολύ μικρές διαστάσεις τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια. Επομένως, ο χειριστής έχει άριστη ορατότητα προς τα εμπρός.

Ομοιόμορφος αλωνισμός – καθαρός διαχωρισμός.

Η υψηλή επίδοση του κυλίνδρου αλωνισμού της σειράς L είναι αποτέλεσμα της μεγάλης διαμέτρου των 600 mm. Το αποτέλεσμα είναι άριστος αλωνισμός με καθαρό δείγμα και λιγότερο σπασμένο καρπό. Το τύμπανο αλωνισμού υψηλής αδράνειας λειτουργεί πολύ ομαλά, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες συγκομιδής.

Η κόφα διαθέτει διάφορα διάκενα μεταξύ των συρμάτων. Τα διάκενα στο πίσω τμήμα της κόφας είναι διπλάσια σε σχέση με εκείνα στο μπροστινό τμήμα. Αυτή η διάταξη διασφαλίζει βέλτιστη αναλογία μεταξύ αλωνισμού και υψηλής ικανότητας διαχωρισμού. Για να βελτιστοποιηθεί η ποιότητα αλωνισμού, μπορείτε να ρυθμίσετε ανεξάρτητα το μπροστινό τμήμα της κόφας σε σχέση με το πίσω μέρος και αυτό από την άνεση της καμπίνας.

Άριστη ποιότητα συγκομιδής.

Η ποιότητα των κόκκων είναι μεγάλης σημασίας. Κατά τον σχεδιασμό του συστήματος καθαρισμού (κούνια), επικεντρωθήκαμε στη χρήση κόσκινων υψηλής χωρητικότητας για συγκομιδή όσο το δυνατόν πιο καθαρισμένων καρπών. Η ειδική επιφάνεια των κόσκινων υψηλών επιδόσεων (κόσκινα HC) διασφαλίζει βέλτιστη ροή του αέρα και την υψηλότερη απόδοση καθαρισμού.

Έξυπνη αντιστάθμιση ακόμη και σε πλαγιές.

Τα μοντέλα θεριζοαλωνιστικών Fendt 5255 L PL και Fendt 6275 L PL διατίθενται στην έκδοση ParaLevel. Το σύστημα βασίζεται σε ένα παραλληλόγραμμο και αντισταθμίζει πλαγιές με κλίση έως 20%. Η μονάδα αλωνισμού και τα συστήματα διαχωρισμού και καθαρισμού παραμένουν οριζόντια, ενώ για τη συγκομιδή διατίθεται η μέγιστη ισχύς.

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις