New Holland: T7 HEAVY DUTY
New Holland

Ενσωματωμένες Δυνάμεις 

Για να προχωρήσετε στη σύγχρονη γεωργία πρέπει να είστε δυνατοί. Το αγρόκτημά σας πρέπει να είναι ισχυρό και πάνω απ’ όλα το τρακτέρ σας πρέπει να είναι ισχυρό. Γι’ αυτό η σειρά T7 Heavy Duty έχει σχεδιαστεί με πολλαπλές ενσωματωμένες δυνάμεις.

Περισσότερη ισχύς. Έως 313ίπποι άμεσα διαθέσιμοι, ενισχύουν τη δύναμη του Τ7 για να δουλέψει μετα πιο απαιτητικά παρελκόμενα.

 

Περισσότερη άνεση. Έως και 20 φώτα εργασίας LED σας επιτρέπουν να εργάζεστε όλο το εικοσιτετράωρο και με τα εξαιρετικά άνετα καθίσματα ο χειριστής διατηρεί την δύναμή του όλη την ημέρα.


Μεγαλύτερη απόδοση χάρη στην τεχνολογία ECOBlue™ HI-eSCR 2 για να διατηρήσετε χαμηλό κόστος καυσίμων και ισχυρό τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
 

Περισσότερη ευελιξία. Το T7 Heavy Duty είναι αρκετά ισχυρό για να ασχοληθεί με όλο το φάσμα των εργασιών,  άροση, προετοιμασία,χορτοδεσία, μεταφορά.


Εξαιρετική ασφάλεια. Η τεχνολογία IntelligentTrailerBrakeελέγχει το φρενάρισμα της ρυμούλκας όταν το τρακτέρ μειώνει ταχύτητα, για ακόμη ασφαλέστερη μεταφορά.
 

Πες κάτι. Το T7 Heavy Duty το κάνει. Ενσωματωμένα δυνατά σημεία. Και η δουλειά έγινε.

Η δύναμη και η αποτελεσματικότητα που περιμένετε από την NEW HOLLAND

Ο κινητήρας 6,7 λίτρων της FPT Industrial διαθέτει τεχνολογίαECOBlue™ HI-eSCR 2 σε συμμόρφωση με τις εκπομπές καυσαερίων Φάση 5.Διαθέτει τεράστια ισχύ έως 313hp διατηρώντας εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου. Για την αποτελεσματική μετάδοση της πρόσθετης ισχύος, ο κινητήρας έχει ενισχυθεί σημαντικά με πρόσθετες  βάσεις. Αυτό επίσης επέτρεψε την εντυπωσιακή αύξηση του μικτού βάρους σε 16 τόνους. Η μέγιστη ροπή είναι διαθέσιμη σε μόλις 1400σ.α.λ. ενώ διατηρείται η γρήγορη ανταπόκριση στις αλλαγές φορτίου που περιμένετε από ένα τρακτέρ NewHolland.

Τεχνολογία TURBO μεταβλητής γεωμετρίας

Όταν καλλιεργείτε σε ποικιλόμορφα εδάφη και με διαφορετικές οδικές συνθήκες, ηNewHollandγνωρίζει ότι επιβάλλεται ένας κινητήρας που ανταποκρίνεται άμεσα. Γι’ αυτό η τεχνολογίαturbo μεταβλητής γεωμετρίαςέχει εισαχθεί για να διατηρήσει την μέγιστη ροπή 1282Nm σε ένα εύρος500 στροφών.Είτε λειτουργείτε στις 1200 στροφές ανά λεπτό είτε στις 1700στροφές ανά λεπτό, θα έχετε όλη αυτή την ροπή διαθέσιμη.Έτσι όταν το φορτίο αυξηθεί εσείς θα συνεχίσετε ανεπηρέαστοι.Η τουρμπίνα VGT επίσηςκάνει την καθυστέρηση του turbo παρελθόν, έτσι όταν ζητάτε περισσότερα από το τρακτέρ σας, τοT7 Heavy Duty ανταποκρίνεται. Αμέσως.

Μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης 

Χάρη στην τεχνολογία HI-eSCR 2, τα ήδη κορυφαία διαστήματα συντήρησης του T7 Heavy Duty, έχουν επεκταθεί κατά 25% σε 750 ώρες. Επιπλέον,το διάστημα συντήρησης του συστήματος μετάδοσης κίνησης έχει επίσης επεκταθεί σε 1500 ώρες.

Όλη η ισχύς που χρειάζεστε είναι πάντοτε διαθέσιμη

Η NewHolland είναι παθιασμένη με την άμεση ανταπόκριση. Μπορεί να σκεφτείτε ‘ε και’.Αλλά είναι η εγγύηση της παραγωγικότητάς σας. Με απλά λόγια, όταν ο κινητήρας σας αναπνέει μόνο καθαρό, φρέσκο αέρα, μπορεί να αντιδράσει ακόμη γρηγορότερα όταν βρίσκεται ξαφνικά υπό φορτίο. Σημαντικά πιο γρήγορα στην πραγματικότητα. Άμεση ανταπόκριση. Το έχουμε καλύψει.

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις