New Holland: Το νέο T4F Bassotto θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας!
New Holland: Το νέο T4F Bassotto

Η σειρά ειδικών τρακτέρ της New Holland έχει διευρυνθεί με την προσθήκη του νέου μοντέλου T4F Bassotto. Σχεδιασμένο στην Ιταλία για να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες των αγροτών που εργάζονται σε οπωρώνες, αμπελώνες υψηλής πυκνότητας ή γύρω από χαμηλά φυτά. Το Τ4F Bassotto είναι εξαιρετικά ευέλικτο στις στροφές και το χαμηλό κέντρο βάρους του το καθιστά σταθερό και ασφαλές σε απότομες πλαγιές και ανώμαλα εδάφη. Το χαμηλωμένο καπό και τα επανασχεδιασμένα χαμηλά φτερά του, εξασφαλίζουν την ομαλή εργασία ανάμεσα στα ευάλωτα φυτά και καλλιέργειες. Η χαμηλή και συμπαγής πλατφόρμα του προσφέρει μεγαλύτερη ορατότητα και άνεση. Ο εμπρόσθιος άξονας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποδίδει τα μέγιστα όσον αφορά στην ακτίνα στροφής με πλήρη συμβατότητα ακόμα και με τοποθετημένα εμπρόσθια μπράτσα ανύψωσης και δυναμοδότη. H νέα σειρά Τ4F Bassotto αποτελείται από τέσσερα μοντέλα με ονομαστικές αποδόσεις ισχύος 75, 86, 99 και 107 ίππων. Όλα τα μοντέλα εξοπλίζονται με τον τετρακύλινδρο Common Rail κινητήρα 3,4 λίτρων της FPT για εξαιρετικά ομαλή λειτουργία με βελτιωμένη ροπή και απόδοση από τους κινητήρες προηγούμενης γενιάς.

 

Συμπαγές μέγεθος

Για το νέο T4F Bassotto είναι διαθέσιμη ευρεία γκάμα ελαστικών. Κάθε μοντέλο μπορεί να κατασκευαστεί εξατομικευμένα για να καλύπτει με αποδεδειγμένη αξιοπιστία τις ανάγκες κάθε αγρότη.

 

 

Περισσότερη δύναμη, εξαιρετική αποδοτικότητα

 

Ο τετρακύλινδρος 3,4 λίτρων κινητήρας της FPT Industrial, ειδικά διαμορφωμένος για χρήση στα τρακτέρ, προσφέρει εξαιρετική απόδοση ισχύος. Τα τρακτέρ Τ4F Bassotto συμμορφώνονται με τους κανονισμούς εκπομπής καυσαερίων Tier 4A, χρησιμοποιώντας εξωτερικό σύστημα ανακυκλοφορίας ψυχρών καυσαερίων (CEGR) και οξειδωτικό καταλύτη ντίζελ (DOC). Η προσέγγιση αυτή εξασφαλίζει την απουσία συστημάτων μετεπεξεργασίας που καταλαμβάνουν πολύ χώρο και ενέργεια κατά την αναγέννηση του φίλτρου.

 

   

 

  • Ελάχιστο ύψος του καπό από το έδαφος 135 εκ.
  • Ελάχιστο ύψος του καθίσματος από το έδαφος 73,5 εκ.
  • Ελάχιστο ύψος του φτερού από το έδαφος 116,5 εκ.
  • Ελάχιστο ύψος της πλατφόρμας από το έδαφος 53 εκ.
  • 4 κύλινδρος κινητήρας Common Rail 3,4 λίτρων
  • Εμπρόσθια μπράτσα ανύψωσης και δυναμοδότης – προαιρετικά
  • Kιβώτιο ταχυτήτων 40 χ.α.ω. με ηλεκτρο-υδραυλική έμπλεξη τετρακίνησης (4WD)

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις