Μεγάλη γκάμα κεφαλών Geringhoff επιτρέπει στις κομπίνες Massey Ferguson να θερίζουν μια τεράστια ποικιλία καλλιεργειών
Μεγάλη γκάμα κεφαλών Geringhoff επιτρέπει στις κομπίνες Massey Ferguson να θερίζουν μια τεράστια ποικιλία καλλιεργειών

Η Massey Ferguson, ένα παγκόσμιο brand της AGCO, είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι το πλήρες εύρος των κεφαλών Geringhoff είναι τώρα διαθέσιμο για χρήση με τη γκάμα των θεριζοαλωνιστικών μηχανών, μετά την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ AGCO και Geringhoff.

«Η Geringhoff αναγνωρίζεται ευρέως ως ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή της τεχνολογίας κεφαλών», λέει ο Thierry Lhotte, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Massey Ferguson, Ευρώπη & Μέση Ανατολή. "Το πλήρες χαρτοφυλάκιο της καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κεφαλών, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους πελάτες κομπινών της Massey Ferguson που θερίζουν μια τεράστια γκάμα καλλιεργειών σε όλο τον κόσμο."

 

Αυτές οι νέες κεφαλές εντάσσονται στις υπάρχουσες Massey Ferguson FreeFlow, PowerFlow, SuperFlow καθώς και στη γκάμα CornFlow. Με αυτή τη νέα συνεργασία, οι ιδιοκτήτες των κομπινών Massey Ferguson μπορούν πλέον να παραγγείλουν μια κεφαλή Geringhoff απευθείας από τον έμπορό τους.

Η εκτεταμένη γκάμα της Geringhoff περιλαμβάνει κεφαλές που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για τη συγκομιδή μιας ποικιλίας καλλιεργειών, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλών σιτηρών, ηλίανθων και καλαμποκιού (αραβοσίτου) που είναι εξοπλισμένες με ή χωρίς μαχαίρια κοπής. Ο Γερμανός κατασκευαστής προσφέρει επίσης ευέλικτες κεφαλές για βαρέος τύπου εργασίες και αναδιπλούμενες κεφαλές σιτηρών, με σταθερά ή αναδιπλούμενα μαχαίρια κοπής.

 

«Από άποψη απόδοσης και χωρητικότητας, τα προϊόντα Geringhoff ταιριάζουν άμεσα με τη γκάμα κομπινών Massey Ferguson, συμβάλλοντας στην επίτευξη των μέγιστων στόχων παραγωγικότητας και ικανοποίησης πελατών», προσθέτει ο Thierry Lhotte.

Η νέα συνεργασία θα οδηγήσει επίσης στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων συγκομιδής που βελτιώνουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα για τους αγρότες σε όλο τον κόσμο.

 

Αποκλειστικός Εισαγωγέας - Διανομέας της Massey Ferguson στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις