Η New Holland Agriculture δίνει λύσεις στις αυτοκινούμενες σταφυλοσυλλεκτικές μηχανές
Η New Holland Agriculture δίνει λύσεις στις αυτοκινούμενες σταφυλοσυλλεκτικές μηχανές

Η New Holland Agriculture δίνει λύσεις στην χρήση διαφορετικών πρόσθετων παρελκομένων στις αυτοκινούμενες σταφυλοσυλλεκτικές μηχανές

Η CNH Industrial (NYSE: CNHI / MI: CNHI) και η παγκόσμια μάρκα γεωργικών μηχανημάτων New Holland Agriculture, ηγέτης στην κατηγορία της συγκομιδής σταφυλιών και ελιάς, έλαβε το χρυσό μετάλλιο στα Βραβεία Καινοτομίας SITEVI 2019, για το λογισμικό που δίνει διπλή λύση, Plug-and-Play και Multipurpose-on-Demand.  Ο σχεδιασμός επιτρέπει στον πελάτη να χρησιμοποιεί μία σειρά παρελκόμενων πάνω  στα οχήματα των μηχανών συγκομιδής της New Holland χωρίς την ανάγκη βοήθειας από κάποιον ειδικό, ενισχύοντας έτσι τόσο την παραγωγικότητα όσο και την άνεση του χειριστή.

 

Το λογισμικό Plug-and-Play μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα παρελκόμενα που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με επιλεγμένους κατασκευαστές, όπως ψεκαστικά με αέρα της BERTHOUD και η σειρά Omega της PROVITIS. Λειτουργεί επιτρέποντας στο όχημα της μηχανής συγκομιδής σταφυλιών να αναγνωρίζει αυτόματα το παρελκόμενο που εγκατέστησε ο χειριστής, προσαρμόζοντας ανάλογα τις ρυθμίσεις και τις οθόνες, στο μόνιτορ της καμπίνας.

 

Για όλες τις υπόλοιπες μάρκες παρελκομένων, η New Holland δημιούργησε το λογισμικό Multipurpose-on-Demand. Ο αντιπρόσωπος του πελάτη δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για κάθε παρελκόμενο, καθορίζοντας τις λειτουργίες που θα εκτελούνται με τα κουμπιά στο joystick του μηχανήματος. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η αρχική ρύθμιση, το μηχάνημα θα αναγνωρίσει το παρελκόμενο που συνδέει ο πελάτης και αυτόματα θα προσαρμόζει τις ρυθμίσεις στο μόνιτορ της καμπίνας και το joystick.

 

Οι δύο λύσεις επιτρέπουν επίσης στον πελάτη να επωφεληθεί πλήρως από το  Σύστημα Intelligent Management System 2.0 (IMS 2.0), της New Holland, νικητή του χάλκινου βραβείου SITEVI το 2017, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και μεγιστοποιώντας την κερδοφορία. Το IMS 2.0 προσαρμόζει συνεχώς τις στροφές του κινητήρα σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο επίπεδο, εξοικονομώντας καύσιμα και στο δρόμο αλλά και σε όλες τις εργασίες στο χωράφι.

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις