Το Fendt 600 Vario διεκδικεί το βραβείο "FARM MACHINE 2024"

Υποψήφιο για το βραβείο "FARM MACHINE 2024" θα σύμφωνα με την Fendt το νέο της τρακτέρ 600 Vario.

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων και απονέμεται κάθε δύο χρόνια κατά τη διάρκεια της έκθεσης Agritechnica στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Σε ό,τι αφορά το Fendt 600 Vario, αποτελεί μια εντελώς νέα σειρά που προσφέρει στους αγρότες ένα ανώτερο ολοκληρωμένο τρακτέρ στην κατηγορία μεσαίας απόδοσης. Διαθέτει έναν εντελώς νέο κινητήρα, τον  AGCO Power Core50, ο οποίος αποδίδει έως και 209 ίππους, καθώς και ένα προηγμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης VarioDrive.

Σύμφωνα με τον Andreas Klauser, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fendt, το 600 Vario είναι το τέλειο τρακτέρ για αγρότες που αναζητούν ένα συμπαγές, ευέλικτο και άνετο μηχάνημα που μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών.

«Το 600 Vario θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία ισχύος μεταξύ 150 και 200 ίππων», δήλωσε ο Klauser και πρόσθεσε «Είναι ένα πραγματικό εργαλείο πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αροτραία γεωργία, λιβάδια, μεταφορές και χρήση εμπρόσθιων φορτωτών». 

Οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν για το Fendt 600 Vario μέχρι τις 11 Νοεμβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης Agritechnica τον Νοέμβριο.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Fendt 600 Vario:

* Εντελώς νέος κινητήρας AGCO Power Core50

* Προηγμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης VarioDrive

* Συμπαγές και ευέλικτο

* Άνετο και εργονομικό

* Ιδανικό για αγρότες που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο τρακτέρ για διάφορες εργασίες

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις