LAMBORGHINI SPARK R: Η απόδοση χωρίς συμβιβασμούς είτε στο χωράφι είτε για γενικές εργασίες

Η απόδοση χωρίς συμβιβασμούς, είτε στο χωράφι είτε για γενικές εργασίες, είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για κάθε τρακτέρ. Αλλά εκτός από κορυφαία παραγωγικότητα και απόδοση, νέα κιβώτια ταχυτήτων και αναθεωρημένο υδραυλικό σύστημα, τα τρακτέρ Lamborghini Spark R διαθέτουν επίσης μοναδικό και αδιαμφισβήτητο στυλ, με ελάχιστη προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Από την κατασκευή του, ένα τρακτέρ Lamborghini έχει τόσο κομψή εμφάνιση που δεν θα μπορούσε ποτέ να ταυτιστεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα Lamborghini.

Η πολλαπλή δυνατότητα διαμόρφωσης του εξοπλισμού ενός τρακτέρ, σημαίνει ότι μπορεί να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε εργασίας. Αυτή την αρχή ακολούθησε η Lamborghini Trattori για την εξέλιξη του νέου Spark R, με αποτέλεσμα την κατασκευή 3 μοντέλων από 120 έως 143 HP, με 3 διαφορετικούς τύπους κιβωτίων ταχυτήτων και μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού, αφήνοντας τον πελάτη να προσαρμόσει το ιδανικό μηχάνημα στις απαιτήσεις του. Διαθέτει νέους κινητήρες4 κυλίνδρων FAR Motion 45 ULTRA STAGEV και  ένα εξαιρετικά αποδοτικό κιβώτιο ταχυτήτων.


Κινητήρας

 

Το νέο SparkR προσφέρεται με τον 4κύλινδρο κινητήρα FARMotion 45 ULTRASTAGEV, ένα κινητήρα υψηλής απόδοσης, αξιοπιστίας και ελάχιστης συντήρησης. Ο υψηλής πίεσης (2000 bar), ηλεκτρονικά υπέρ τροφοδοτούμενος κινητήρας Common Rail, εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία και εξοικονόμηση καυσίμων καθώς και υψηλή απόδοση ακόμα και στις χαμηλότερες στροφές κινητήρα.


 

Σύστημα Μετάδοσης

Η νέα σειρά SparkR είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης.

  • Powershift

Αποτελεί ένα απλό κιβώτιο ταχυτήτων, υψηλής ακρίβειας. Η βασική έκδοση φέρει το μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων με 2 ή 3 powershiftκαι 2 έως 4 βαθμίδες. Η έκδοση με το τριπλό Powershift περιλαμβάνει τη λειτουργία APS – Αυτόματη αλλαγής βαθμίδας Powershift.

 

  • RVshift

Υψηλή τεχνολογία μέσω ενός απλού joystick.Το κιβώτιο ταχυτήτων RVshift προσφέρεται με 20 ταχύτητες εμπρός + 16 πίσω και η χρήση γίνεται τόσο εύκολα όσο και με ένα απλό κιβώτιο ταχυτήτων Powershift.

 

  • VRT

Άπειρες σχέσεις για ασυναγώνιστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Η μετάδοση VRT συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα, ώστε να καλύψει τις ανάγκες οποιασδήποτε εργασίας μπορεί να φανταστεί κανείς.

 

Υδραυλικό Σύστημα

Το υδραυλικό σύστημα με αντλία LoadSensing 120 l/minείναι ικανό να καλύψει και τις υψηλότερες απαιτήσεις παροχής λαδιού, έτσι τα βαριά παρελκόμενα δεν αποτελούν πλέον πρόκληση για το SparkR.

Επιπλέον, η δυνατότητα ύπαρξης μικτών υδραυλικών αναμονών πίσω, με 2 αναμονές μηχανικού ελέγχου + 2 ηλεκτρονικού ελέγχου, μια επιπλέον ανεξάρτητη αναμονή χαμηλής ροής, το PowerBeyondκαι 2 αναμονές μπροστά, προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία σε οποιοδήποτε συνδυασμό παρελκομένων.

 

PTO

Ο πίσω δυναμοδότης στη βασική έκδοση προσφέρεται με διάφορους συνδυασμούς ταχυτήτων στροφών:  PTO 540, 540ECO, 1000 και 1000ECO. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η δυνατότητα οικονομικής και αποτελεσματικής χρήσης ακόμη και με τα πιο ‘’βαριά’’ παρελκόμενα μηχανήματα.

 

Νέα Καμπίνα Topvision

Ένα εξαιρετικά άνετο περιβάλλον εργασίας κάνει τη δουλειά πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και λιγότερο κουραστική. Αυτός είναι ο λόγος που η νέα καμπίνα με 4 κολόνες της οικογένειας TopVision έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς σε αυτή την κατηγορία. Η καμπίνα διαθέτει ασυναγώνιστη ορατότητα, η ανάρτηση HydroSilent-Blockστο βασικό εξοπλισμό εξασφαλίζει την απαραίτητη ηρεμία και αποσβένει τους κραδασμούς ενώ η μηχανική ανάρτηση καμπίνας στον προαιρετικό εξοπλισμό ανεβάζει την άνεση του χειριστή σε άλλο επίπεδο. Η ανάρτηση του εμπρόσθιου άξονα είναι επίσης διαθέσιμη και εξασφαλίζει την απόλυτη άνεση στο χωράφι αλλά και στο δρόμο.

Τα τρακτέρ Lamborghini κατέχουν μια έντονη προσωπικότητα και ξεχωρίζουν με τον αποκλειστικό σχεδιασμό και τις επιδόσεις τους. Το πρώτο τρακτέρ γεννήθηκε το 1948, ενώνοντας τις ανάγκες της γεωργίας της εποχής με την ιταλική υψηλή αισθητική, συνδυάζοντας έτσι το στιβαρό μηχάνημα με την κομψή εμφάνιση. Με τα χρόνια, την έρευνα και το πάθος, η μάρκα αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή προσφέροντας μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με ευελιξία και στιβαρότητα. Τα Lamborghini αποτελούν μέχρι και σήμερα μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνα τους, καθώς διαθέτουν αρμονικές γραμμές και ζωντανά χαρακτηριστικά με τα απλοϊκά χρώματα του πνεύματός: μαύρο και άσπρο.

 

‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε.

Επίσημος Αντιπρόσωπος των Lamborghini για την ελληνική αγορά από το 1976, διατηρεί ηγετική θέση στις επιλογές των Ελλήνων αγροτών, προσφέροντας στήριξη και μετά την πώληση μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών και συνεργείων.

The power of style / Lamborghini Trattori.

Για πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες: www.demeter.gr , www.lamborghini-tractors.com

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις