Η CNH Capital κάνει τον βιώσιμο εξοπλισμό πιο προσιτό

Η CNH Capital, ο βραχίονας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της CNH, προσφέρει μειωμένο κόστος χρηματοδότησης στους πελάτες που θα παραγγείλουν βιώσιμο εξοπλισμό το 2024 στην Ευρώπη. 

Η εκστρατεία αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων, από νέα μηχανήματα που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια και βιομεθάνιο έως τεχνολογία γεωργίας ακριβείας, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της CNH για βιωσιμότητα.

Η CNH Capital, ο μηχανισμός χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της CNH που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση και τη χρηματοδοτική μίσθωση γεωργικών και κατασκευαστικών μηχανημάτων, ανακοινώνει την έναρξη μιας ειδικής εκστρατείας σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές για τη μείωση του κόστους χρηματοδότησης βιώσιμου εξοπλισμού για τους τελικούς πελάτες το 2024.

Η πρωτοβουλία αυτή, που καλύπτει την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Μπενελούξ, την Πολωνία και την Αυστρία, προσφέρει προνομιακούς όρους χρηματοδότησης για την απόκτηση ή την πρόσβαση σε βιώσιμο εξοπλισμό επόμενης γενιάς από τις μάρκες της CNH. Απευθύνεται τόσο στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για βιώσιμες λύσεις όσο και στην ανάγκη για περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Η CNH Capital είναι βαθιά προσηλωμένη στην υποστήριξη της μετάβασης των πελατών της σε βιώσιμες πρακτικές. Αυτή η καινοτόμος εκστρατεία ισχύει ειδικά για τους ελκυστήρες βιομεθανίου, τις μονάδες μεθανοποίησης, τα κιτ τεχνολογίας ακριβείας και τα ηλεκτρικά μηχανήματα, εκτός από κάθε μελλοντική προσφορά βιώσιμου εξοπλισμού από τις μάρκες CNH.

"Σε ένα ταχέως εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο, η CNH Capital είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με τους πελάτες μας στο ταξίδι τους προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον", δήλωσε ο François Millot, επικεφαλής των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών EMEA της CNH. "Αυτή η εκστρατεία υπογραμμίζει
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις