Η New Holland αποκαλύπτει το T9 SmartTrax™ με PLM Intelligence™ του 2025

Για τις πιο απαιτητικές εργασίες στο πεδίο, το σωστό σύστημα - τροχήλατη μονάδα ή ερπυστριοφόρο σύστημα - είναι καθοριστικό. Με το λανσάρισμα του T9 SmartTrax™ με PLM Intelligence™ από τη New Holland για το έτος 2025 έρχεται ένα σύστημα ερπυστριοφόρου που έχει κατασκευαστεί για να παρέχει απαράμιλλη απόδοση - ανεξάρτητα από τις συνθήκες του αγρού.

"Το T9 SmartTrax με PLM Intelligence αντικατοπτρίζει την κληρονομιά μας για την υπέρβαση των ορίων", εξηγεί ο Ken Paul, διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων, τρακτέρ υψηλής ιπποδύναμης για τη New Holland. "Είναι κάτι περισσότερο από ένα βελτιωμένο σύστημα ερπυστριοφόρων. Είναι μια δέσμευση προς τους αγρότες που βασίζεται στην καινοτομία, την αποδοτικότητα, την ικανότητα και την ευελιξία".

Κυριαρχώντας στο έδαφος με το T9 SmartTrax

Το T9 SmartTrax με PLM Intelligence παρουσιάζει μια σειρά από κορυφαία στην κατηγορία τους χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να ανεβάζουν την απόδοση και να απλοποιούν τη συνήθη συντήρηση.

Η ενσωμάτωση προηγμένων τροχών με ταλαντευόμενους κυλίνδρους και ανάρτησης στήριξης με απόσβεση κραδασμών στο σύστημα ερπυστριοφόρου συμβάλλει στην αυξημένη ποιότητα οδήγησης και αποτρέπει την ανομοιόμορφη φθορά κατά τη μεταφορά από χωράφι σε χωράφι.

 Για να διασφαλιστεί η ευκολία της καθημερινής συντήρησης, έχουν ενσωματωθεί διαφανή καλύμματα τροχού, τα οποία παρέχουν εύκολη πρόσβαση στα κρίσιμα εξαρτήματα. Το νέο σύστημα ερπυστριοφόρου τροχού για τον ελκυστήρα T9 απλοποιεί επίσης τη συντήρηση και βελτιστοποιεί την τάση εξαλείφοντας τις χειροκίνητες ρυθμίσεις με το αυτόματο σύστημα τάνυσης της ερπύστριας - αυτή η ενημέρωση μπορεί να συμβάλει στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του ιμάντα ερπυστριοφόρου τροχού.

Το σύστημα SmartTrax διατίθεται για γεωργική χρήση σε πέντε μοντέλα T9 του έτους μοντέλου 2025 - T9.520, T9.580, T9.615, T9.655 και T9.700 - τα οποία κυμαίνονται από 475 έως 645 ονομαστικούς ίππους, εξασφαλίζει απόδοση σε διάφορα εδάφη, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη συνολική επιχειρησιακή απόδοση και διατηρεί την ακεραιότητα του περιβάλλοντος του αγρού.

Καλύψτε περισσότερο έδαφος, με λιγότερες στάσεις

Η ταχύτητα και η ευελιξία είναι δύο από τα μεγαλύτερα οφέλη που θα παρατηρήσουν οι χειριστές με το σύστημα SmartTrax. Συνδυάζοντας την πρόσβαση σε μια σειρά διαφορετικών μοντέλων T9 υψηλής ιπποδύναμης και την αύξηση της μέγιστης ταχύτητας του οχήματος για βέλτιστη αποδοτικότητα, οι χειριστές θα δουν μια αξιοσημείωτη βελτίωση της ταχύτητας στο δρόμο, η οποία τώρα φτάνει τα 25 μίλια/ώρα. Αυτό εξασφαλίζει ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές μεταφορές από χωράφι σε χωράφι που βοηθούν να κινείται κάθε κομμάτι της επιχείρησης.

Προσφέροντας ευελιξία για διάφορες εφαρμογές, το T9 SmartTrax διαθέτει πολλαπλές επιλογές ιμάντων τροχιάς. Περιλαμβάνουν δύο επιλογές πλάτους - 30 ιντσών και 36 ιντσών - και τρεις διαφορετικές μάρκες ιμάντων για να επιλέξετε.

Άλλες αξιοσημείωτες εξελίξεις περιλαμβάνουν αύξηση της χωρητικότητας καυσίμου κατά 47% για τους ελκυστήρες T9 SmartTrax του μοντέλου 2025, η οποία ενισχύθηκε λόγω του σχεδιασμού του συστήματος SmartTrax και του χαμηλότερου προφίλ του στο τρακτέρ σε σύγκριση με τη δεξαμενή καυσίμου. Η χωρητικότητα καυσίμου ανέρχεται πλέον σε 455 γαλόνια, συμβάλλοντας στην παράταση του χρόνου λειτουργίας και στη μείωση των στάσεων ανεφοδιασμού.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ενσωματώθηκε στο σχεδιασμό του T9 SmartTrax είναι τα περιστρεφόμενα σκαλοπάτια εισόδου στην καμπίνα. Αυτά περιστρέφονται αυτόματα καθώς το τρακτέρ αρθρώνεται, εμποδίζοντας τη σκάλα να εκτείνεται πέρα από τις ερπύστριες και επιτρέποντας την ευκολότερη είσοδο και έξοδο από την καμπίνα.

Το T9 SmartTrax φέρει κάλυψη εγγύησης που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους πελάτες πρόσθετη ψυχική ηρεμία. Οι επιλογές περιλαμβάνουν έως και πενταετή εγγύηση σε επιλεγμένους ιμάντες, υποστηρίζοντας τους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια της ιδιοκτησίας τους.

"Η παραγωγικότητα αποτελεί κεντρικό στοιχείο του T9 SmartTrax. Με αυτό το σύστημα, θέτουμε σε εφαρμογή απαράμιλλη απόδοση τροχιάς που μειώνει τον μη παραγωγικό χρόνο του τρακτέρ, όπως η μετακίνηση από χωράφι σε χωράφι και τα διαλείμματα για ανεφοδιασμό, για να μεγιστοποιήσουμε την αποδοτικότητα του χειριστή στο χωράφι και να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο που δαπανάται στην εργασία", λέει ο Paul.

Το T9 SmartTrax θα είναι διαθέσιμο για το έτος μοντέλου 2025, με τις παραγγελίες να ξεκινούν το καλοκαίρι του 2024 στους τοπικούς αντιπροσώπους της New Holland.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις