Μέτρα κατά της ακρίβειας: «Ανάγκα και οι Θεοί πείθονται» και ως εκ τούτου οι υπουργοί αλλάζουν γνώμη!
Μέτρα κατά της ακρίβειας: «Ανάγκα και οι Θεοί πείθονται» και ως εκ τούτου οι υπουργοί αλλάζουν γνώμη!

 Ο πληθωρισμός βρυχάται και η ακρίβεια καλπάζει με περισσότερα από 20 βασικά είδη διατροφής να αυξάνονται καθημερινώς και τα καύσιμα να πετάνε. Την ίδια ώρα οι μισθοί παραμένουν καθηλωμένοι, η αύξηση στον κατώτατο αποδεικνύεται αντίδωρο και οι καταθέσεις φυσικά δεν επωφελούνται αναλόγως με αυξημένα επιτόκια αφού αυτά ανεβαίνουν μόνον για τον δανεισμό.

Έτσι, το άκαμπτο, ως προς το ενδεχόμενο λήψης μέτρων, κυβερνητικό επιτελείο αρχίζει να ρίχνει νερό στο κρασί του καθώς ο χρόνος που απομένει στην κυβέρνηση είναι εδώ και καιρό προεκλογικός. Μόνο που υπάρχει κακός συντονισμός!!

Έτσι, ένας υπουργός που χθες δεν έβλεπε δημοσιονομικό χώρο για νέα μέτρα, την επομένη ξαφνικά βρίσκει το φως του και τη χαμένη του αισιοδοξία και ΤΩΡΑ ναι βλέπει ότι ο χώρος θα βρεθεί.

Την ίδια ώρα, που κάποιος άλλος σημαντικός υπουργός το ξεκόβει και διαμηνύει ότι πάει τέλειωσε είμαστε στα όρια μας με τις παροχές, έρχεται συνάδελφός του και αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για μειώσεις φόρων.

Ωστόσο, κάτι πάει στραβά....

Συντονιστείτε κύριοι υπουργοί!!!! Να λέτε τουλάχιστον τα ίδια γιατί με την κολοκυθιά το κάνετε να φαίνεται ως παζάρι και δεν κάνει!

Και επιτέλους ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ γιατί η κοινωνία είναι στα όριά της!

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις