Eπιχειρηματικές συναντήσεις στον τομέα των κηπευτικών & της ανθοκομίας

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών-τεχνολογικών συνεργασιών στον τομέα των τεχνολογιών και υπηρεσιών παραγωγής κηπευτικών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων που πρόκειται να διεξαχθεί στην έκθεση Greentech στο Άμστερνταμ στις 12 Ιουνίου 2014.

Η επιχειρηματική αποστολή διοργανώνεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network-Hellas και Εθνικό Σημείο Επαφής για την ενότητα «Ασφάλεια τροφίμων, βιώσιμη γεωργία, έρευνα στον τομέα της θάλασσας και της ναυτιλίας, και βιοοικονομίας» του Ορίζοντα 2020. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον ολλανδικό οργανισμό RVO, σε συνέχεια της επιτυχημένης επιχειρηματικής αποστολής ολλανδικών επιχειρήσεων και του σεμιναρίου στον τομέα των κηπευτικών που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 31 Μαρτίου-2 Απριλίου στην Αθήνα και στο Δήμο Τριφυλίας του Νομού Μεσσηνίας.



Λίγα λόγια για την Έκθεση Greentech
Η Greentech αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις στην τεχνολογία οπωροκηπευτικών και την ανθοκομία με 263 περίπτερα από όλο τον κόσμο. Ο στόχος της είναι να προσφέρει λύσεις βιώσιμης ανάπτυξης εστιάζοντας στη χρήση και τη διαχείριση του νερού, την παραγωγή και χρήση ενέργειας και τη χρήση βιοτεχνολογίας στην παραγωγή οπωροκηπευτικών ανθοκομίας. Η έκθεση αφορά όλα τα στάδια της παραγωγικής αλυσίδας και απευθύνεται κυρίως σε παραγωγούς.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης:  http://www.greentech.nl

Επιχειρηματική Αποστολή
Στις 13 Ιουνίου υπάρχει το ενδεχόμενο, εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον, να διοργανωθούν επισκέψεις στις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων του κλάδου όπως οι Demokwekerij, Tomatoworld και Dry Hydroponics.

Ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων θα έχουν την ευκαιρία να:
- παρουσιάσουν και να αναπτύξουν ιδέες για έργα και επενδύσεις σε διεθνές επίπεδο
- γνωρίσουν ξένες αγορές και να αποκτήσουν καινούργιες επαφές
- συνάψουν διεθνείς συνεργασίες (εμπορικές , τεχνολογικές ή άλλες στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού προγράμματος Ορίζοντας 2020)

Κόστος συμμετοχής, εγγραφές και πληροφορίες
Η εγγραφή για τη συμμετοχή στις παραπάνω εκδηλώσεις δεν έχει κόστος, ενώ για τους συμμετέχοντες έχουν εξασφαλιστεί ειδικές τιμές για τη διαμονή και τις μεταφορές εντός της Ολλανδίας (ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων).
Εγγραφές πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα: www.b2match.eu/greentech2014

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι τις 30/5 με τα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ Γιώργο Παναγόπουλο (τηλ: 210 3607690, email: [email protected]) και Βασίλη Σταματόπουλο (τηλ.: 210 3607690, email: [email protected])

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις