15η Οικολογική  Γιορτή Καρδίτσας

Κάλεσμα προς κάθε φορέα και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο επιθυμεί να λάβει μέρος στις παράλληλες εκδηλώσεις της 15ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας, που διοργανώνει η ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής), από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015, απευθύνει η Οργανωτική Επιτροπή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Η συμμετοχή θα πρέπει να δηλωθεί το αργότερο έως τις 20 Ιουλίου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση, η οποία θα έχει αμιγώς οικολογικό περιεχόμενο και θα αφορά, είτε τα παιδιά, είτε τη νεολαία, είτε τους ενήλικες, ξεχωριστά. Η κάθε πρόταση θα αξιολογηθεί για το περιεχόμενό της και ο κάθε φορέας σύντομα θα πάρει απάντηση.

Επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή απευθύνει ένα δημόσιο κάλεσμα σε εθελοντές. Μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, διευκρινίζεται, έχει πάρα πολλές απαιτήσεις και ως εκ τούτου απαιτείται η βοήθεια και συνδρομή εθελοντών.

Η 15η Οικολογική Γιορτή, η οποία πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον δήμο Καρδίτσας, τον δήμο Αργιθέας, την ΑΝΚΑ ΑΕ, το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων, το ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων και το ΚΠΕ Μουζακίου, (αναμένονται και άλλες συμμετοχές) είναι αφιερωμένη στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις