"Εξοικονόμηση Ενέργειας και ΑΠΕ στον Τομέα του Τουρισμού της Ελλάδας"

Ημερίδα με θέμα "Εξοικονόμηση Ενέργειας και ΑΠΕ στον Τομέα του Τουρισμού της Ελλάδας", διοργανώνει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 09:00, στο ξενοδοχείο Electra Palace, στη Θεσσαλονίκη, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως επίσημος εκπρόσωπος της γερμανικής οικονομίας και ύστερα από πρωτοβουλία του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής που διοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο με τη συμμετοχή γερμανικών εταιρειών του ενεργειακού κλάδου, οι οποίες αναπτύσσονται στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και στις ΑΠΕ, σε ότι αφορά ειδικότερα τις ξενοδοχειακές μονάδες και τον τουρισμό γενικότερα.

Παράλληλα με την παρουσίαση των ενδιαφερόμενων γερμανικών εταιρειών, στην ημερίδα θα τοποθετηθούν καταρτισμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, της εκπαίδευσης και του τομέα των ΑΠΕ και της εξοικονόμησης ενέργειας, οι οποίοι θα αναλύσουν το θεσμικό πλαίσιο, τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα, καθώς και τα υπάρχοντα εργαλεία επιδοτήσεων.

Η ημερίδα έχει ως απώτερο στόχο την επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων και φορέων που εξειδικεύονται πάνω στους συγκεκριμένους τομείς.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει για περισσότερες πληροφορίες με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο τηλ. 2310 327733 ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, όπου θα βρει και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. Για τη συμμετοχή στην ημερίδα απαιτείται η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής, η οποία είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο goo.gl/hHNzzv

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις