«Μεσογειακοί Δρόμοι του Βαμβακιού»

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η ετήσια εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του κλάδου, και της δημιουργίας ενός βήματος γόνιμης ανταλλαγής απόψεων, δημιουργίας στρατηγικής για το προϊόν στο μέλλον, αλλά και των απαραίτητων εμπορικών συναντήσεων που αυξάνουν την επικοινωνία και την διείσδυση των προϊόντων του βάμβακος σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Στην εκδήλωση «Μεσογειακοί Δρόμοι του Βαμβακιού», θα παρουσιαστεί η τρέχουσα κατάσταση στον κλάδο του βαμβακιού και της κλωστοϋφαντουργίας στις χώρες της Ισπανίας, της Αιγύπτου, της Τουρκίας και φυσικά της Ελλάδας.

Ομιλητές θα είναι: 
-  Η κα Γεωργία Κωστοπούλου, Προϊσταμένη Δ/νσης Συστημάτων Καλλιέργειας, Γεν. Δ/νση Βιώσιμης Φυτικής Παραγωγής, ΥΠΑΑΤ (Ελλάδα)
-  Ο κ. Baris Kocagoz, Πρόεδρος της Συνέλευσης του «Izmir Commodity Exchange» (Τουρκία)
-  Ο κ. Απόστολος Δοντάς, «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ», Πρώην Πρόεδρος ΠΕΕΕΒ (Ελλάδα)
-  Ο Eng. Magdy Elessawy, Επικεφαλής του Τεχνικού Γραφείου, του Central Administration of Plant Quarantine (CAPQ) (Αίγυπτος)
-  Ο κ. Josep Barderi, Αντιπρόεδρος του «Centro Algodonero Nacional» (Ισπανία) και
-  Ο Δρ. Darawsheh Mohammed (ερευνητής), Προϊστάμενος του Εθνικού Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου Τυποποίησης και Ταξινόμησης Βάμβακος (Ελλάδα) 

Οι ομιλίες θα γίνουν στην αγγλική γλώσσα.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις