Προώθηση τροφίμων και ποτών στη Ν.Α. Ασία

Ευκαιρίες και δυνατότητες παρουσίας στην αγορά της Ιαπωνίας

Προώθηση τροφίμων και ποτών στη Ν.Α. Ασία

Αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, ώρα 17:00
αίθουσα τελετών ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29

που συνδιοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο-Παράρτημα Βορείου Ελλάδας και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος-ΣΕΒΕ, του ΕΒΕΘ και του ΣΒΒΕ.

Στην Αθήνα η ίδια ημερίδα θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 14 Μαρτίου, ώρα 17:00 (αίθουσα του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δορυλαίου 10-12, 4ος όρ. πλατεία Μαβίλη)

Στόχος των ημερίδας είναι η παροχή ευρείας και χρήσιμης πληροφόρησης για τις ιδιαιτερότητες της ανεπτυγμένης ιαπωνικής αγοράς, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, και για τις δυσκολίες και προϋποθέσεις για επιτυχή παρουσία. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση κατάλληλων μεθόδων προώθησης εξαγώγιμων αγροτικών προϊόντων στην Κίνα και γενικότερα στη Νοτιοανατολική Ασία, καθώς και του τρόπου πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σε συνέχεια των ημερίδων, καθώς και άλλων αντιστοίχων που θα ακολουθήσουν, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο σχεδιάζουν, τον Ιούνιο, τη διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής σε 4 πόλεις της Ασίας δίνοντας τη δυνατότητα για προγραμματισμένες συναντήσεις Β2Β με στόχο νέες συμφωνίες και συνεργασίες.

Σχετικά αρχεία:

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις