Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ της ΠΕΤΕΤ με θέμα : Προσεγγίζοντας σύγχρονους διατροφικούς μύθους

Αλεύρι ζέας-Γλουτένη-Στέβια-Προϊόντα χωρίς συντηρητικά-Φυτικά «γάλατα»-Αμύγδαλα βερίκοκου-ωμά αμύγδαλα

Βουλιαγμένης 171 , Αίθουσα Chef Club Σάββατο 8/7/2017,  ώρα 10.30-14.00

Την συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Αργύρης Καλογερόπουλος

                                    Στο στρογγυλό τραπέζι συμμετέχουν:
Μιχάλης Ορεστίδης,Τεχνολόγος Τροφίμων, Σύμβουλος Τεχνολογίας και Καινοτομίας,Αντιπρόεδρος Π.Ε.ΤΕ.Τ.
Γεώργιος Μπόσκου, Καθηγητής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Νικόλαος Γκιώνης, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc , Σύμβουλος ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων , Υπεύθυνος επιστημονικής επιτροπής Π.Ε.ΤΕ.Τ.
Ηλίας Αλεξίου , Ελεγκτής τμήματος εμπορίου Π.Ε. Δυτικής Αθήνας.
Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ-Διευθυντής Εργοστασίου και R&D ,Pallas-Λάβδας Ζαχαρώδη προϊόντα.
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις