Τον Μάρτιο το Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης των Κρητικών Προϊόντων

Στις 21 Μαρτίου 2020 θα διεξαχθεί στο 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης των Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Κέντρα Διανομής, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης. Το πρώτο βήμα για την άρτια οργάνωση του Φόρουμ, έγινε στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης των εμπλεκομένων φορέων που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Όπως ανακοινώθηκε, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, εκπρόσωποι κρητικών επιχειρήσεων που προμηθεύουν την τοπική τουριστική αγορά, καθώς επίσης ξενοδόχοι, διευθυντές ξενοδοχείων και εκπρόσωποι δικτυών διανομής μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:http://forum.ebeh.gr/

Το Παγκρήτιο Φόρουμ διοργανώνεται από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, τους Ξενοδόχους Κρήτης και άλλους φορείς και τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Κατά τη συνάντηση τονίσθηκε η ανάγκη διεύρυνσης του επιτυχημένου θεσμού σε όλους τους Νομούς της Κρήτης, ώστε να υπάρξει ισομερής εκπροσώπηση στο Φόρουμ και αποφασίσθηκε να διεξαχθούν ενημερωτικές συναντήσεις προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα οι συμμετέχοντες για τα προγραμματισμένα ραντεβού τους και να έχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Όπως διευκρίνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης ο βραβευμένος από την Ευρωπαϊκή Ένωση θεσμός του Φόρουμ, ο οποίος ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου το 2012, έχει βρει πολλούς μιμητές σε όλη τη χώρα και ξαναφέρνει στο προσκήνιο την πλούσια τοπική παραγωγή, δίνοντας την ευκαιρία στους ξένους επισκέπτες να γευθούν τα προϊόντα της Κρητικής γης.

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο Παγκρήτιο Φόρουμ είναι ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει κατ’ ιδίαν συναντήσεις παραγωγών/μεταποιητών με ξενοδόχους/διευθυντές ξενοδοχείων/εκπροσώπους δικτύων διανομής, καθώς επίσης έκθεση και γευσιγνωσία κρητικών προϊόντων, που προσφέρουν οι συμμετέχοντες παραγωγοί και μεταποιητές.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις