Στη Σιγκαπούρη μεταφέρεται η Asia Fruit Logistica για το 2020 λόγω των αναταραχών στο Χονγκ Κονγκ

Η Asia Fruit Logistica, η κορυφαία εμπορική έκθεση νωπών οπωροκηπευτικών της Ασίας, μετακομίζει στη Σιγκαπούρη για τo 2020 από την παραδοσιακή της τοποθεσία, που ήταν μεχρι και φέτος στο Χονγκ Κονγκ.

Η Asia Fruit Logistica 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο της Σιγκαπούρης (Singapore EXPO), ένα εκθεσιακό κέντρο παγκόσμιας κλάσης κοντά στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης.

Ο οργανισμός Global Produce Events (GPE) μεταφέρει τη διοργάνωση σε άλλη τοποθεσία, προκειμένου να προστατευθούν οι εκθέτες από τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα στο Χονγκ Κονγκ. Ο GPE έχει επιλέξει τη Σιγκαπούρη ως την τοποθεσία για την επόμενη διοργάνωση, επειδή είναι βασικός επιχειρηματικός και εμπορικός κόμβος στην Ασία, προσφέροντας παγκόσμια συνδεσιμότητα, επιχειρηματική απόδοση και πρόσβαση σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά από όλο τον κόσμο.

"Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστάθειας στο Χονγκ Κονγκ, πρέπει να φροντίσουμε τα συμφέροντα και τις ανησυχίες των εκθετών και των εμπορικών επισκεπτών, που φυσικά προσδοκούν σαφήνεια και προβλεψιμότητα για τα σχέδιά τους το 2020", εξηγεί ο Will Wollbold, εμπορικός διευθυντής της Asia Fruit Logistica. "Η Σιγκαπούρη προσφέρει ένα ζωντανό και καινοτόμο επιχειρηματικό περιβάλλον και έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στη διευκόλυνση των ποιοτικών εκδηλώσεων. Η Σιγκαπούρη βρίσκεται σε πολύ καλή θέση στη Νοτιοανατολική Ασία και δημιουργεί περαιτέρω εξαιρετικές επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους πελάτες μας στην περιοχή", δήλωσε ο κ. Wollbold.

Μετά τη διοργάνωση του 2020, ο GPE θα εξετάσει τις συνθήκες της αγοράς και θα αξιολογήσει το πού θα πραγματοποιείται στο μέλλον η Asia Fruit Logistica.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις