Κέντρο Καινοτομίας του Τροφίμου και Θερμοκοιτίασης Αγροδιατροφικών Επιχειρήσεων

Δραστηριοποιείστε στον αγροδιατροφικό κλάδο και χρειάζεστε Χρηματοδότηση,  Υποστήριξη στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, Νέες συνεργασίες ή/και Εκπαίδευση;

 

 

Το Project F.INN - δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας του Τροφίμου και Θερμοκοιτίασης Αγροδιατροφικών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αποτελεί μια πρωτοβουλία του προγράμματος  «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» που υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Πανεπιστημίου Rutgers, του Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών. Η προγραμματική μελέτη του έργου έχει ανατεθεί σε σύμπραξη εταιρειών, με ηγέτιδα εταιρεία  την Seven Sigma, και συμμετέχουσες τις KiNNO Consultants, Wide Strategy και MITEF Greece και με συμβουλευτική υποστήριξη από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ). Περισσότερες πληροφορίες για το έργο θα βρείτε στο συνημμένο ενημερωτικό φυλλάδιο.

 

To κέντρο θα αναλάβει να συνδέσει όλους τους συντελεστές του ελληνικού αγροδιατροφικού τομέα, προσφέροντας εξειδίκευση και πρακτικές λύσεις σε νεοφυείς αλλά και εδραιωμένες αγροδιατροφικές επιχειρήσεις. Ο  σχεδιασμός των υπηρεσιών που θα παρέχει το Κέντρο σε κάθε ελληνική Περιφέρεια, θα βασιστεί στην αποτύπωση των δικών σας αναγκών.

 

Συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο, συμβάλετε στη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης εικόνας για τις ανάγκες του ελληνικού αγροδιατροφικού τομέα και στον σχεδιασμό του Κέντρου με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

 

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δε θα σας πάρει παραπάνω από 15 λεπτά. Σημειώνουμε ότι η εν λόγω πρόσκληση συμμετοχής θα λήξει μόλις συγκεντρώσουμε ικανοποιητικό αριθμό απαντήσεων.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: https://form.jotformeu.com/201463412649352

 

Για περαιτέρω επικοινωνία μπορείτε να απευθυνθείτε στο: [email protected]

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις