Ευρωπαϊκά βραβεία “EnergyScouts” 2019 στο πλαίσιο του έργου Young Energy Europe
Ευρωπαίκά Βραβεία Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Την Πέμπτη1 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13:30θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Hiltonστην Αθήνατελετή απονομής βραβείων για τους Energy Scouts του 2019 από τις χώρες Τσεχία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Ελλάδα, που διακρίθηκαν για τις καινοτόμες ιδέες τους κατά τη διάρκεια 4ήμερου σεμιναρίου στο πλαίσιο του έργου Young Energy Europe, το οποίο στην Ελλάδα υλοποιείται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

Η εκδήλωση θα είναι «υβριδική», ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής τόσο με φυσική παρουσία, όσο και διαδικτυακά. Η συμμετοχή με φυσική παρουσία στον τόπο της εκδήλωσης θα είναι περιορισμένη, καθότι θα τηρηθεί κάθε προβλεπόμενο -από την Πολιτεία- μέτρο προστασίας έναντι του Covid-19.

 

Το έργο Young Energy Europe εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για το Κλίμα (EUKI), χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφάλειας της Γερμανίας (BMU) και συντονίζεται από την Κεντρική Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK). Σκοπός του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να προσδιορίσουν τις κατάλληλες τεχνολογίες, μεθόδους και δράσεις που χρειάζονται, ώστε οι επιχειρήσεις που εργάζονται να λειτουργούν εξοικονομώντας ενέργεια, με γνώμονα την πράσινη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα πάνω από 5.000 εργαζόμενοι σε περίπου 1.500 επιχειρήσεις. Το “EnergyScouts”υλοποιείται ταυτόχρονα σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα στη Γερμανία, την Τσεχία, τη Βουλγαρία, την Ουγγαρίακαι την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.dual.com.gr/young-energy-europe/ή να επικοινωνήσουνμε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο E-Mail: [email protected] ή στο τηλ. 2106419036.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις