2ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας «Ελληνική Γεωργία: Αναδεικνύοντας Βιώσιμες Ευκαιρίες στην Πράξη»

Το Ελληνο-Αµερικανικό Εµπορικό Επιµελητήριο σε συνεργασία µε την Αµερικανική Γεωργική Σχολή οργανώνουν το 2o Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, με θέμα «Ελληνική Γεωργία: Αναδεικνύοντας Βιώσιμες Ευκαιρίες στην Πράξη».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 στις εγκαταστάσεις  του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Το Συνέδριο αποτελεί συνέχεια του αντίστοιχου περσινού  και πλέον εξελίσσεται σε θεσμό στα οικονομικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδος.

Η φετινή θεματολογία επικεντρώνεται σε πρακτικά παραδείγματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα του αγροδιατροφικού κλάδου με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων μεθόδων αξιοποίησης του πρωτογενούς τομέα, αυτού της μεταποίησης καθώς και των σχετιζόμενων δικτύων διανομής. Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να φωτίσει τις πτυχές της συντεταγμένης μετάβασης σε ένα εκσυγχρονισμένο, αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο σύστημα γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής της χώρας.

Το Συνέδριο, όπως και το περσινό, αναμένεται να παρακολουθήσουν διακεκριμένοι επιχειρηματίες, εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής και της ερευνητικής κοινότητας, εκπρόσωποι του αγροδιατροφικού τομέα  καθώς και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Πρόγραμμα 2ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις