Εξαγωγές: Ο ΠΣΕ διοργανώνει Διεθνές Ψηφιακό Φόρουμ την Τετάρτη 2/12
Ελληνικές Εξαγωγές: Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων διοργανώνει Διεθνές Ψηφιακό Φόρουμ την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Η διοργάνωση γίνεται από κοινού με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Νέας Υόρκης, κι έχει τίτλο «Exports turn Crisis into Opportunity».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΠΣΕ, πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο γεγονός, βαρύνουσας σημασίας, στο οποίο θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ενώ θα λάβουν μέρος αρμόδιοι υπουργοί, διοικητές τραπεζών, κορυφαίοι επιχειρηματίες και εξαγωγείς, επικεφαλής οργανισμών από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετάσχουν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννης Σμυρλής, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Τo φόρουμ θα προβληθεί μέσω του συνδέσμου www.pse-hacc-virtualforum.gr και σημειώνεται ότι συμπίπτει με τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την ίδρυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ θα γίνει η «Αδελφοποίηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της Νέας Υόρκης».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις