Specialist Awards 2021
Specialist Awards 2021

Ο θεσμός των Specialist Awards δημιουργήθηκαν το 2019 στο πλαίσιο της Gourmet Exhibition, της έκθεσης τυποποιημένων προϊόντων, από τρόφιμα έως και φυσικά καλλυντικά, που εισήγαγε όσο καμία άλλη ανάλογη ενέργεια στην Ελληνική αγορά, την έννοια των ποιοτικών εδεσμάτων και την αξία της αναγνωρισιμότητάς τους από το εμπορικό και καταναλωτικό κοινό.

Τα Specialist Awards για το 2021, επιστρέφουν με ενισχυμένο ρόλο και ειδικό βάρος στην αξιολόγηση και ανάδειξη του Ελληνικού brand name, με διευρυμένες θεματικές ενότητες βραβείων και στοχευμένη επιλογή ειδημόνων που απαρτίζουν το πάνελ των κριτών.  Πρόκειται για ομάδα πολυάριθμων (108) γευσιγνωστών και panel leaders, επιλεγμένους έναν προς έναν για το κριτήριο, την εμπειρία, την ακεραιότητα και την αξιοπιστία τους.

Οι κατηγορίες των βραβείων είναι 27 κι εμπεριέχουν όλη τη γκάμα των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συμμετοχών για μια εταιρεία ή ένα προϊόν.

 

Οι κατηγορίες είναι:   εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιά, μέλι, άρτυμα, αλμυρό έδεσμα, αλμυρό άλλειμμα, παραδοσιακό γλυκό, γλυκό άλλειμμα, σοκολάτα, σνακ, ζυμαρικό/όσπριο/άλευρο, ρόφημα/ηδύποτο/χυμός, αλλαντικό, τυρί, γαλακτοκομικό είδος, αλίπαστο, φυσικό καλλυντικό, Μακεδονικό προϊόν, βιολογικό προϊόν, προϊόν ειδικής διατροφής, καινοτόμο προϊόν, προϊόν αναβιώμενης καλλιέργειας, νέο προϊόν, προϊόν εντοπιότητας, εξαγώγιμο προϊόν, σχεδιασμός συσκευασίας/branding, επικοινωνία/social media.

 

Τα Specialist Awards έχοντας εξασφαλίσει όλες τις παραμέτρους που μπορούν να επισφραγίσουν το πλέον ακέραιο αποτέλεσμα, είναι βέβαιο ότι εξασφαλίζουν παράλληλα και την αποτελεσματική πορεία στη δημοτικότητα και στις πωλήσεις των βραβευμένων προϊόντων.

Γιατί όταν βραβεύεται ένα ελληνικό προϊόν στον τόπο καταγωγής του από έναν αυθεντικό θεσμό, αυξάνεται θεαματικά η αναγνωρισιμότητά του (brand awareness).

 

Εξάλλου, ο μόνος στόχος των Specialist Awards είναι η ανάδειξη του σύγχρονου Ελληνικού brand name, γιατί σεβόμαστε το προϊόν που έχει παραχθεί με τα πλέον αξιόλογα κριτήρια, και το αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα, πίστη και σεβασμό.

Η τελική ημερομηνία αποστολής των δειγμάτων που θα συμμετέχουν στα Special Awards 2021 είναι η 28 Φεβρουαρίου.  Θα ακολουθήσει το κριτικό μέρος της διαδικασίας σε δύο κύκλους αξιολόγησης, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://gourmetexhibition.com/

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις