ΒορΟινά 2021 WSPC Online event
ΒορΟινά 2021 WSPC Online event

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, 18:00-20:00, ακολουθούμε μαζί με τους «Οινοποιούς Βορείου Ελλάδος» τη διαδικτυακή οδό «ΒορΟινά 2021 W.S.P.C. Online Event», μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex και παίρνουμε μέρος σε έναν διαγωνισμό - παιχνίδι γνώσεων και αδρεναλίνης, με ενορχηστρωτή και συντονιστή τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW.

Από τις οθόνες των υπολογιστών ή των κινητών μας θα παρακολουθήσουμε σε μονόλεπτα videos τους Οινοποιούς Βορείου Ελλάδος, τους ίδιους ή εκπροσώπους τους, να παρουσιάζουν ο καθένας τρία (3) διαφορετικά κρασιά του οινοποιείου τους, δίχως όμως να τα ονομάσουν ή να μας τα δείξουν. 

Στη συνέχεια θα εμφανίζονται σε μία κάρτα 4 διαφορετικές απαντήσεις για το κάθε κρασί, ώστε να μπορούμε, μέσα σε ένα λεπτό, να επιλέξουμε εκείνη που θεωρούμε σωστή, μία για το κάθε ένα από τα τρία κρασιά.  Επιλέγουμε δηλαδή μεταξύ των Α, Β, Γ και Δ, ως σωστή απάντηση για κάθε ένα από τα τρία κρασιά.

Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης θα συμμετέχει μαζί σας, χωρίς και ο ίδιος να γνωρίζει τα κρασιά!

Θα μπορέσει να βρει τις απαντήσεις ή θα τον νικήσετε εσείς;  Εσείς προσηλωθείτε στη διαδικασία και εμείς θα μετράμε το σκορ!

Όσες και όσοι από το κοινό θα έχετε απαντήσει σωστά, θα συμμετέχετε αυτόματα σε live κλήρωση στις οθόνες σας, την οποία θα διεξάγει ο κ. Στέλλιος Μπουτάρης, πρόεδρος της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος».

Το έπαθλο; Κρασί φυσικά! Μία φιάλη, μικρή ή μεγάλη, ή σετ κρασιών, ειδικά επιλεγμένα από τον κάθε «Οινοποιό Βορείου Ελλάδος» για εσάς τους νικητές!

Η πρόσκληση για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ανοιχτή στο κοινό και δωρεάν!

Για να συμμετέχετε αρκεί να στείλετε email στο caslanidou@wspc.gr μέχρι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και την ημέρα της εκδήλωσης θα λάβετε το σχετικό link με τίτλο «ΒορΟινά 2021 W.S.P.C. Online Event».

Ξεκινήστε από τώρα να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας για τα κρασιά των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος», ώστε στις 26 Φεβρουαρίου να μαντέψετε σωστά την ετικέτα και να δείξετε στον Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW ότι γνωρίζετε καλύτερα από εκείνον!  

 

Ή απλώς, αφήστε το παιχνίδι στην τύχη.  Όπως και αν συμμετέχετε, ένα είναι βέβαιο, ότι η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!

Το online event πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων «e-ΒορΟινά 2021» της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος», αντί της εκδήλωσης «ΒορΟινά» στην Αθήνα, σε συνδιοργάνωση με τον εκπαιδευτικό οργανισμό W.S.P.C. (Wine & Spirit Professional Center Ltd) και το extra-curricular πρόγραμμα “W.S.P.C. - The Extras”.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις