Έφτασαν τα Φθινοπωρινά  “OpenFarmDays”

Μετά τις πρώτες δύο επιτυχημένες διοργανώσεις των  “openfarmdays” τον Σεπτέμβριο του 2021 και τον Μάιο του 2022, Μαΐου , δεκάδες  αγροκτήματα, μονάδες μεταποίησης κι επιχειρήσεις αγροτουρισμού στην Ελλάδα, μας περιμένουν να τα επισκεφτούμε και να βιώσουμε όμορφες στιγμές στην φύση, δοκιμάζοντας αυθεντικά τοπικά αγροτικά  προϊόντα.

Τα φθινοπωρινά “openfarmdays” ,  στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου έφτασαν με περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ξεναγήσεις σε αγροκτήματα, φάρμες και μονάδες παραγωγής, Εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους,  Μαγειρική & Γευσιγνωσία με τοπικά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό. Διαμονή σε παραδοσιακούς ξενώνες και βόλτες στην εξοχή. 

To OpenFarmDays είναι ένας ετήσιος θεσμός που αφορά ανοιχτά επισκέψιμα αγροκτήματα & μονάδες παραγωγής τροφίμων του δικτύου openfarm, σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας.

Προγραμματίστε την επίσκεψη σας

Όλες οι εκδηλώσεις διαθέσιμες online: 

 https://openfarm.gr/ofm-september-2022/

 

Επιλέξτε και προγραμματίστε την επίσκεψη σας, επιλέγοντας  την περιοχή και με βάση τα κριτήρια επιλογής (στα διαθέσιμα πεδία) βρείτε την μονάδα και την εκδήλωση που σας ταιριάζει.

 

Μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ανυπομονούμε να μάθουμε για τις εμπειρίες σας και ελπίζουμε να έχετε ένα υπέροχο
εκπαιδευτικό και γευστικό Σαββατοκύριακο !

 

 Διαγωνισμός φωτογραφίας από τις εκδηλώσεις του διημέρου!

 

Τρείς νικητές ή νικήτριες θα κερδίσουν ένα “openfarmdaysbox”, με προϊόντα από τους παραγωγούς που συμμετέχουν στον θεσμό!

 

Χρησιμοποίησε τα hashtags:  

#OpenFarmDays         #OpenFarmDays2022

στις φωτογραφίες  και στις αναρτήσεις σας.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις