Έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων της αμπελοκαλλιέργειας

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, 16:00-18:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του συστήματος υπηρεσιών ευφυούς γεωργίας “Oenobotics”, σε ένα OnlineEvent, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ίδιους τους δημιουργούς του συστήματος για τις καινοτόμες δυνατότητες του. Το Oenobotics είναι ένα προσιτό σύστημα υπηρεσιών ευφυούς γεωργίας για την καλλιέργεια αμπελιών. Οι υπηρεσίες που παρέχει βασίζονται σε μια πλατφόρμα μη επανδρωμένης πτητικής μηχανής (drone) και αποτελούνται από:

  • Έγκαιρη διάγνωση υδατικού στρες και ασθενειών του αμπελιού (περονόσπορου) με τη βοήθεια δεδομένων που συλλέγονται από εναέρια φασματική κάμερα πριν να είναι ορατά από το ανθρώπινο μάτι,
  • Άμεσο εναέριο επιλεκτικό ψεκασμό για την αντιμετώπιση των ασθενειών,
  • Αυτόνομη προσγείωση και ασύρματη αυτόματη φόρτιση του drone με τη χρήση μιας «έξυπνης» βάσης φόρτισης για χρήση ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς παροχή ενέργειας.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα συνεργασίας με τα υφιστάμενα συστήματα που χρησιμοποιούνται στην καλλιέργεια παρέχοντας αναφορές για σημαντικά δεδομένα όπως, χάρτες των εστιών ασθενειών ή του υδατικού στρες σε πραγματικό χρόνο. Αν ασχολείστε με το χώρο της αγροτικής παραγωγής, τότε το Oenobotics μπορεί να συμβάλει σε πιο βιώσιμες, πιο κερδοφόρες και καλύτερης ποιότητας αγροτικές καλλιέργειες. Οι υπηρεσίες Oenoboticsείναι σημαντικό εργαλείο για όσους εμπλέκονται στο χώρο της αμπελοκαλλιέργειας.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου , συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.

Συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής θα λάβετε τον σύνδεσμο της εκδήλωσης, ώστε να συνδεθείτε σε αυτή, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, 16:00-18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες Oenobotics και το πρόγραμμα της ημερίδας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και ακολούθησε μας σε LinkedIn&Facebook.

Σας περιμένουμε!

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις