Συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας-Τομέα Τροφίμων στην Έκθεση DETROP 2023

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας-Τομέας Τροφίμων (ΕΙΤ Food) στηρίζει τη μεγάλη διοργάνωση της DETROP 2023 και θα συμμετέχει ενεργά στην έκθεση από τις 18έως και τις 20 Φεβρουαρίου, στο  Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO.

Υψηλόβαθμα στελέχη απότοEITFood θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις και θα πραγματοποιήσουν ομιλίες στην έκθεση το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ώστε να αναδείξουν τον πολυεπίπεδο ρόλο του ΕΙΤ στην ανάπτυξη και υποστήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα παρουσιαστούν τα προγράμματα που θα υλοποιήσει το EITFood για το έτος 2023, καθώς και ευκαιρίες συνεργειών για το ευρωπαϊκό οικοσύστημα.

Επιπλέον,startups από το δίκτυο του EITFoodHubGreece και των IndustryDisruptorsGameChangers (IDGC), θα προβάλλουν τις πρωτοποριακές τους λύσεις στον τομέα της αγροδιατροφής και των τροφίμων. Μεταξύ άλλων, στην έκθεση θα λάβουν μέρος οι εταιρείες Airbots, Oliveex, Inagros, HamSystems, Cold Brew, Foodoxys και Track4Value.

«Η επιλογή του ΕΙΤ Food να λάβει δυναμικά μέρος στη Detrop 2023 συμβάλλει στην εξωστρέφεια της ελληνικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας, καθώς επίσης και στην ενδυνάμωση συνεργειών και πρωτοβουλιών, δημιουργώντας αλυσίδα αξίας για την κοινωνία και την οικονομία από την παραγωγή και προώθηση της καινοτομίας. Η έκθεση θα αναδείξει τις τάσεις της καινοτομίας στον τομέα των τροφίμων στη χώρα μας και τις ευκαιρίες βελτίωσης και συνεργασίας για τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τις εταιρείες», δήλωσε ο Μιχάλης Στάγκος, συνιδρυτής των IndustryDisruptorsGameChangers και Εκπρόσωπος του EITFoodHub στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις