Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Από τη Θεσσαλονίκη, στις 5 Απριλίου ξεκινάει το TrophyΤροφή 2023

Την Τετάρτη, 5 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Trophy Meet-up για το 2023, στις 17:00, στις εγκαταστάσεις του OK!Thess, Κομοτηνής 2, Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας το TrophyΤροφή 2023. Τα Trophy Meet-ups, που διοργανώνονται φέτος για δεύτερη χρονιά, στοχεύουν στην ανάπτυξη διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα.

 

Trophy Meet-ups αναδεικνύουν τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια. Συγκεκριμένα, κατά το 1ο Trophy Meet-up η εταιρία KOΝΒΑ θα θέσει προς συζήτηση τις προκλήσεις των εναλλακτικών πηγών θαλάσσιων πρωτεϊνών αλλά και της χρήσης των παραπροϊόντων ιχθυοκαλλιεργειών. Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, ερευνητές και startups, θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τα project τους και θα συμμετάσχουν σε σύντομα εργαστήρια παραγωγής ιδεών και καινοτομίας με βάση τις θεματικές που θα συζητηθούν, ενώ θα έχουν και ευκαιρίες δικτύωσης.

 

Το 1ο Trophy Meet-up συνδιοργανώνεται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης και το Perrotis College, και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ACEin), το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την εταιρεία ΚΟΝΒΑ, με τη σειρά προϊόντων της TRATA. Ιδρυτικός Δωρητής του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

Περισσότερες πληροφορίες για το 1ο Trophy Meet-up, το πρόγραμμα και την υποβολή της συμμετοχής σας θα βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις