Ενημερωτικές συναντήσεις για το πρόγραμμα Νέων Γεωργών


Κύκλος ενημερωτικών εκδηλώσεων για το πρόγραμμα Νέων Γεωργών πραγματοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης και την Αρκαδία.
Η Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας- Παράρτημα Κρήτης, και τους δήμους της Ενότητας  συνεχίζουν τις ενημερωτικές εκδηλώσεις για το «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Νέων Αγροτών»  σήμερα στις 6:30 το απόγευμα Δήμος Ηρακλείου,  περιοχή Άγιος Μύρωνας (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου και Λυκείου Αγίου Μύρωνα) . Αύριο Τρίτη 25/2 ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιείται στις 6:30 το απόγευμα Δήμος Φαιστού (στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, Μοίρες).

Εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου θα αναλύσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα. Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα για τους Νέους Αγρότες αφορά άτομα ηλικίας 18-40 ετών, κατοίκους της υπαίθρου.

Στην Αρκαδία, το τοπικό Επιμελητήριο, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network,  διοργανώνει απόψε στις 6 το απόγευμα  ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των προγραμμάτων. Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με δυο θέματα:

1. «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων», ΜΕΤΡΟ 123Α, (Ενίσχυση μεταποίησης και εμπορίας γεωργικών προϊόντων) και

2. «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών», ΜΕΤΡΟ 112

Η παρουσίαση των προγραμμάτων θα γίνει από τον Γεώργιο Χαλόφτη, ειδικό σύμβουλο προγραμμάτων και την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αγροτικών Υποθέσεων Πελοποννήσου,  Ελένη Φάσσου. Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό. Πληροφορίες Επιμελητήριο Αρκαδίας,  στο τηλέφωνο:  2710 227141-2.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις