Το Open Farm συμμετέχει στο  SNFCC Green Weekend 2023

Το Open Farm συμμετέχει στο  SNFCC Green Weekend 2023 στις  23 Σεπτεμβρίου και 24 Σεπτεμβρίου 2023 με το εργαστήριο  "Food scraps... Επαναχρησιμοποιώ... καλλιεργώ" .
Τα οργανικά υπολείμματα μιας κουζίνας ή ενός κήπου είναι σκουπίδια ή κάτι άλλο; Food scraps σημαίνει... βιωσιμότητα, δημιουργία, αναγέννηση, τροφή.   


Εφαρμόζουμε την αρχή της επανάχρησης (reuse) βάσει της φιλοσοφίας των μηδενικών απορριμμάτων (zero waste), αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά σκέφτονται κι αντιλαμβάνονται τα οργανικά υλικά της κουζίνας ή του κήπου που προορίζονται για απόρριψη).  

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) διοργανώνει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, το SNFCC Green Weekend, ένα διήμερο ενημερωτικό φεστιβάλ που αντλεί τη θεματική του από το περιβάλλον, την οικολογία και τη βιωσιμότητα. Ανάμεσα σε άλλα, πάνελ συζήτησης, βιωματικά εργαστήρια, προβολές ταινιών, περίπτερα ενημέρωσης και εκπαιδευτικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους συγκροτούν το πρόγραμμα φέρνοντας στο προσκήνιο το -πάντοτε επίκαιρο- θέμα της σχέσης του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις