Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Το Περιβάλλον στο Επίκεντρο στο 4ο Trophy Meet-up στην Αθήνα

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 4ο Trophy Meet-up για το 2023, στην Αίθουσα Μουσείου του Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ιερά Οδός 75, Αθήνα), μεταξύ 11.00-13.00. Η εκδήλωση, στο πλαίσιο του TrophyΤροφή 2023, έχει στόχο να αναδείξει την άμεση σύνδεση του περιβάλλοντος με τον πρωτογενή τομέα και το τρόφιμο, δεδομένης της ανάγκης για τη συνολική στήριξη του αγροδιατροφικού κλάδου της χώρας, μετά και τις πρόσφατες καταστροφές.

 

Trophy Meet-ups αναδεικνύουν τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια. Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, ερευνητές και startups του 4ου Trophy Meet-up, θα παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα ενώ, θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης.

 

To 4ο Trophy Meet-up του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ιδρυτικός Δωρητής του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

Περισσότερες πληροφορίες για το 4ο Trophy Meet-up, το πρόγραμμα και την υποβολή της συμμετοχής σας θα βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις