Ενημερωτική εκδήλωση για τους ακτινιδιοπαραγωγούς της Πιερίας

Μία πολύ χρήσιμη ενημερωτική εκδήλωση για τους ακτινιδιοπαραγωγούς της Πιερίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, στις 6.00μμ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου της Κονταριώτισσας, του πάλαι ποτέ Δήμου Δίου,  και πραγματικά είναι μια χρυσή ευκαιρία να ενημερωθούν υπεύθυνα οι καλλιεργητές της περιοχής μας.

Ο ακούραστος, εξειδικευμένος συντοπίτης μας Βασίλης Έξαρχος Γεωπόνος-Msc-Υποψήφιος Διδάκτωρ Εδαφολογίας, που παράγει και διαθέτει το καινοτόμο προϊόν, όπως πλέον είναι γνωστό σε όλους,  της Τύρφης Ακτινιδίων και Τύρφης Φυτείας, θα ενημερώσει με το επίκαιρο θέμα «τα μυστικά της καλλιέργειας της ακτινιδιάς», αλλά θα έχει την ευκαιρία και να απαντήσει-συζητήσει με τους ακτινιδιοπαραγωγούς θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους απασχολούν.

Όσοι πιστοί ακτινιδιοπαραγωγοί που θέλετε να έχετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην καλλιέργεια αυτή, μπορείτε την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το βράδυ, να βρεθείτε στο Δημαρχείο της Κονταριώτισσας, για να ακούσετε κάτι πολύ πολύ χρήσιμο για εσάς. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη…

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις