Έρχεται στις 8 Μαρτίου 2022 το ολοκαίνουργιο Mazda CX-60

Το όμορφο και δυναμικό στυλ του ολοκαίνουργιου MazdaCX-60 PHEV είναι η τελευταία εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Kodo, η οποία δίνει ζωή στα αυτοκίνητά τηςMazda. Τώρα, έρχεται σε συνδυασμό και με την ιαπωνική έννοια του “Ma”, η οποία αντιπροσωπεύει την ήρεμη και αξιοπρόσεκτη ομορφιά του κενού χώρου, μέσα από την ανθεκτικότητα του νέου εντυπωσιακού SUV, με μπροστινό κινητήρα και κίνηση στους πίσω τροχούς.

 

Με τη μοναδικότητα της Mazda και εμπνευσμένο από την Ιαπωνική φιλοσοφία, οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει ένα κομψό, υψηλής ποιότητας εσωτερικό που συνδυάζει παραδοσιακές μεθόδους και νέες τεχνολογίες.

 

Το CX-60 εισάγει για πρώτη φορά τις ιδέες του Kaichô, της αρμονίας που προέρχεται από την ανάμειξη διαφορετικών υλικών και υφών, όπως ξύλο σφενδάμου, δέρμα Νάπα, ιαπωνικά υφάσματα και λεπτομέρειες από χρώμιο, αλλά και του Musubu, τον μοναδικό ιαπωνικό τρόπο δεσίματος υφασμάτων, που αποτέλεσε καιτην έμπνευση για τη ραφή του πίνακα οργάνων.

 

Το ολοκαίνουργιο εσωτερικό του MazdaCX-60 θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για οδηγούς και επιβάτες. Επίσημα παρουσιάζεται σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις