Ήρθε στην Ελλάδα το ανανεωμένο MazdaCX-30 2022

Μόλις έφτασαν στην Ελλάδα οι ανανεωμένες εκδόσεις του Mazda CX-30.  Το πολυβραβευμένο SUVτης Mazda στην έκδοση του 2022 περιλαμβάνει βελτιώσεις σε τομείς όπως η ποιότητα του ήχου του μοναδικού βενζινοκινητήρα e-SkyactivX της εταιρείας, νέες δυνατότητες δικτύωσης του αυτοκινήτου, νέο εξωτερικό χρώμα PlatinumQuartz, καθώς και μία ειδική έκδοση με την ονομασίαHomura.

Επιπρόσθετα σε αυτές τις βελτιώσεις, το CX-30 του 2022 θα προσφέρει και αρκετά βελτιωμένο επίπεδο άνεσης στην οδήγηση.

Η τεχνολογίαSPCCI (Spark Controlled Compression Ignition) του κινητήρα του e-SkyactivX, τον καθιστά τον πρώτο βενζινοκινητήρα παραγωγής στον κόσμο που συνδυάζει την ανάφλεξη με μπουζί ενός κινητήρα βενζίνης, με την ανάφλεξη λόγω συμπίεσης (αυτανάφλεξη) ενός diesel, μεγιστοποιώντας τα πλεονεκτήματα και των δύο τύπων καυσίμου και ανάφλεξης. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία επιτυγχάνεται ένα κορυφαίο παγκοσμίως επίπεδο οικονομίας και αποδοτικότητας – ο κινητήρας εκπέμπει λιγότερο CO2σε σύγκριση με έναν αντίστοιχο βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων.

Στις επιλογές του εξωτερικού χρωματισμού έχει προστεθεί και το νέο χρώμα Platinum Quartz. Στο εσωτερικό, ενσωματώνει νέα χαρακτηριστικά δικτύωσης, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, ηρεμία και ασφάλεια στον πελάτη. Τα νέα χαρακτηριστικά ευκολίας που είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής MyMazda, περιλαμβάνουν εξ αποστάσεως κλείδωμα των θυρών, αποστολή της διαδρομής στο αυτοκίνητο (send route to car), εύρεση θέσης του αυτοκινήτου (vehicle finder)και κατάσταση αυτοκινήτου(vehicle status). Επιπλέον περιλαμβάνει συστήματα που εφησυχάζουν τον κάτοχο του οχήματος όπως οι εξ αποστάσεως προειδοποιήσεις ασφαλείας (remotesecurityalert), η ενημέρωση για την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου (vehiclehealthreport), οι επιλογές κλήσης οδικής βοήθειας και το eCall.

Το αναβαθμισμένο CX-30 2022 συνοδεύεταικαι από μία ειδική έκδοση με την ονομασίαHomura, που διαθέτει γυαλιστερές μαύρες ζάντες αλουμινίου, μαύρα καλύμματα στους πλευρικούς καθρέφτες, και εσωτερική επένδυση σε μαύρο ύφασμα με κόκκινες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις