Το Volkswagen ID. Buzz Cargo αναδείχθηκε «International Van of the Year 2023»

Το υψηλού κύρους βραβείο του χώρου του επαγγελματικού οχήματος «International Van Of The Year 2023» (IVOTY) απονεμήθηκε στο ID BuzzCargo*. Ο CarstenIntra, Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (Volkswagen Commercial Vehicles  VWCV), παρέλαβε το βραβείο από τον JarlathSweeney, Πρόεδρο του IVOTY, στην εκδήλωση της Γερμανικής Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA) «Stars Of The Year» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

 

Το ID. BuzzCargo* έλαβε το πολυπόθητο αυτό διεθνές βραβείο πριν από την κυκλοφορία του στην αγορά. Το όχημα έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για μετακίνηση με ηλεκτρική μπαταρία και θα παραδοθεί σε πελάτες που αποσκοπούν σε μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Ο CarstenIntra δήλωσε σχετικά: «Έχουμε την τιμή και την υπερηφάνεια να παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο για το ID. BuzzCargo. Ένα τεράστιο «Ευχαριστώ!» στην κριτική επιτροπή του IVOTY και σε όλους στη Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα που συνέβαλαν στη δημιουργία του ID. BuzzCargo, το καλύτερο βαν στην κατηγορία του.»

 

Ο Πρόεδρος του IVOTY, JarlathSweeney, απένειμε το βραβείο εκ μέρους των 34 δημοσιογράφων επαγγελματικών οχημάτων από διάφορες χώρες που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του IVOTY: «Δε συμβαίνει πολύ συχνά μια εντελώς νέα πρόταση για βαν να έρχεται και να τραβάει τόσο πολύ ενδιαφέρον από την αγορά. Συγχαρητήρια στην ομάδα ανάπτυξης της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού οχήματος.”

 

* Συνδυασμένη κατανάλωση ενέργειας του ID BuzzCargo (150 kW/204 hp) σε kWh/100 km: 22,2-20,4. Συνδυασμένες εκπομπές CO2 σε g/km: 0

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις