Πρόσκληση της Audi για testdrive με το Q6 e-tron

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει: Η ανάπτυξη του πρώτου μοντέλου που βασίζεται στη νέα premium πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (PremiumPlatformElectric - PPE) έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Κατά τη διάρκεια των testdrives, επιλεγμένοι εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν πίσω από το τιμόνι ενός πρωτότυπου AudiQ6 e-tron και να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους με την ομάδα Τεχνικής Ανάπτυξης της AUDIAG. Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και οι νέες τεχνολογίες φωτισμού στο μοντέλο αυτό.

 

Το AudiQ6 e-tron σηματοδοτεί την αρχή του μεγαλύτερου προϊοντικού project στην ιστορία της Audi. Είναι επίσης το πρώτο μοντέλο που βασίζεται στην πρόσφατα ανεπτυγμένη premium πλατφόρμα για την  ηλεκτροκίνηση (PPE). Αυτή η τεχνολογική πλατφόρμα, η οποία αναπτύσσεται από κοινού από την Audi και την Porsche, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα. Είναι κλιμακωτή ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων στη μεσαία και πολυτελή κατηγορία. Το μέγεθος της μπαταρίας και το μεταξόνιο των οχημάτων της ΡΡΕ είναι επίσης κλιμακωτά. Αυτό δίνει τη δυνατότητα κατασκευής τόσο μοντέλων SUV και CUV με υπερυψωμένο δάπεδο, όσο και μοντέλων με επίπεδο δάπεδο όπως το Sportback ή το Avant, που αποτελούν βασικά και αναντικατάστατα μοντέλα της γκάμας της Audi.

 

Δεδομένων όλων αυτών των πρωτοποριών, η Audi προετοιμάζει την παρουσίαση του Q6 e-tron με όλη τη δέουσα προσοχή. Ως μέρος της επικοινωνιακής εκστρατείας της Audi εν αναμονή της κυκλοφορίας του μοντέλου, η πρώτη εκδήλωση παρουσίασης του AudiQ6 e-tron, η πρώτη οδήγηση ενός πρωτότυπου, λαμβάνει χώρα τώρα. Με αυτόν τον τρόπο, η μάρκα με σήμα τα τέσσερα δακτυλίδια προσφέρει σε αποκλειστικότητα, σε αυτό το πολύ πρώιμο στάδιο, μια ματιά σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας του οχήματος και στο έργο της ομάδας ανάπτυξης. Ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν οι ίδιοι στο τιμόνι του πρωτότυπου AudiQ6 e-tron και να αποκτήσουν μια πρώτη εντύπωση για τις δυνατότητές του στον δρόμο. Οι ειδικοί της Audi θα τους συνοδεύσουν στη θέση του συνοδηγού για να παρέχουν υποστήριξη με την τεχνογνωσία τους.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα δοθεί έμφαση στο πώς εκφράζεται το DNA της Audi σε αυτό το νέο μοντέλο αλλά και στην παγκόσμια πρωτιά στον τομέα της τεχνολογίας φωτισμού.

 

Το AudiQ6 e-tron, το οποίο θα παρουσιαστεί πριν από το τέλος του έτους, θα επαναπροσδιορίσει τα σημεία αναφοράς της αυτοκινητοβιομηχανίας όσον αφορά τις επιδόσεις, την αυτονομία και τη φόρτιση. Θα είναι επίσης το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής στο Ingolstadt. Επιπλέον, οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Audi στο Ingolstadt θα γίνουν το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής της AUDIAG με δική του γραμμή συναρμολόγησης μπαταριών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το επερχόμενο AudiQ6 e-tron αντιπροσωπεύει τον παγκόσμιο μετασχηματισμό της μάρκας σε έναν πάροχο premium ηλεκτρικής κινητικότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις