STIHL HELLAS: Συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε η 25ετη επιτυχημένη παρουσία της STIHL στην ελληνική αγορά σε επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Wyndham.

Η ελληνική θυγατρική της STIHL βρίσκεται στην εγχώρια αγορά από το 1998 και διανέμει καινοτόμα μηχανοκίνητα εργαλεία για τη δασοκομία και τη γεωργία, για την κηπουρική και τον κατασκευαστικό κλάδο, αποτελώντας τον πιο δυνατό σύμμαχο του επαγγελματία, αλλά και του οικιακού χρήστη, για αυτές του είδους τις απαιτητικές εργασίες. 

Διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο 300 πιστοποιημένων αντιπροσώπων, που συνεχώς επεκτείνεται, δημιουργώντας φέτος και το δικό της υποκατάστημα στη Λευκωσία της Κύπρου, σύμφωνα με το πρότυπα του concept store 4.0., έχοντας καταφέρει να χτίσει σχέση εμπιστοσύνης και να προσφέρει καινοτόμα μηχανήματα και πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως τεχνολογία μπαταριών, ψηφιακές λύσεις, ρομποτική και τεχνητή νοημοσύνη. 

Η ιστορία επιτυχίας της STIHL στην Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το πραγματικό κεφάλαιο της εταιρείας, δηλαδή το ανθρώπινό της δυναμικό, που αποτελούν τους σταθερούς συνοδοιπόρους της. «Μαζί καταφέραμε πολλά, μαζί μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Πάμε να δημιουργήσουμε το αύριο, Σήμερα!» ανέφερε σχετικά ο Διευθύνοντας Σύμβουλος, Ηλίας Ραβάνης. 

Μιλώντας για τα 25 χρόνια παρουσίας της STIHL στην χώρα μας πρόσθεσε ότι «είναι ένας σταθμός που αξίζει να γιορτάσουμε, ταυτόχρονα όμως και μια ευκαιρία να ανανεώσουμε την υπόσχεσή μας ότι θα συνεχίσουμε με πάθος και όραμα να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας, δίνοντας παράλληλα βαρύνουσα σημασία στους εργαζόμενους και στο περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων μέλη του δικτύου πιστοποιημένων αντιπροσώπων STIHL, της ελληνογερμανικής κοινότητας, του ελληνικού επιχειρείν, στελέχη του ομίλου STIHL ενεργά και παλαιότερα, εκπρόσωποι της πολιτείας, θεσμικών φορέων, αλλά και δημοσιογράφοι.

Χαιρετισμό στους 250 και πλέον προσκεκλημένους απεύθυναν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος Πωλήσεων και Marketing STIHL παγκοσμίως και μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου, κα Sarah Gewert, o Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κος Γεώργιος Πατεράκης, ενώ ανεγνώσθη χαιρετισμός του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κου Λευτέρη Αυγενάκη, λόγω απουσίας του σε προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους  παρευρισκoμένους ήταν και ο κος Marko Holtari Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Ανατολικής Ευρώπης, ο κος Nικόλαος Τσιπλακίδης, αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος,  καθώς και ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου Προϊστάμενος μονάδας Ελέγχου Ενισχύσεων και Τομεακών Παρεμβάσεων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.   

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι τάσεις του σύγχρονου καταναλωτή στον κλάδο από τον εκδότη του περιοδικού Μαστορέματα Προκόπη Καρυδάκη, αναφέρθηκαν τα θέματα ασφάλειας στο επάγγελμα του υλοτόμου από τον αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος, κο Νικο Τσιπλακίδη. Παράλληλα δόθηκε το βήμα και στον Brand Ambassador της STIHL Ελλάδος Αλέξη Τζόρβα, να εξηγήσει πως από το χώμα των γηπέδων, βρέθηκε στο χώμα της υπαίθρου.


 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις