Δ. Μεταμόρφωσης: Παράδοση εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων

Ένα απορριμματοφόρο συλλογής καφέ κάδων και εξοπλισμός από 80 καφέ κάδους για τη συλλογή βιοαποβλήτων, παραδόθηκε στον δήμο Μεταμόρφωσης, από την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωση 2020, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Κατά την παραλαβή του εξοπλισμού από τον δήμαρχο Σ. Σαραούδα, παρέστησαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλης και η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο αντιδήμαρχος  Ν. Ζυγούνας και υπηρεσιακά στελέχη. 

Ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η επέκταση του δικτύου ανακύκλωσης βιοαποβλήτων συνεχίζεται σε όλη την Αττική και «σύντομα θα είμαστε σε θέση να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα που θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας πράσινης Αττικής η οποία θα αποτελέσει πρότυπο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο». 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σ. Σαραούδας ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον ΕΔΣΝΑ για την ενίσχυση του εξοπλισμού, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, αλλά και των επιχειρήσεων της περιοχής, «θα επιτευχθεί ο στόχος της Περιφέρειας για μείωση του όγκου των απορριμμάτων που καταλήγουν στο ΧΥΤΑ». 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις