Οι ήρωες της Greenpeace, η Δάφνη και ο Θαλής, σε “πράσινη” αποστολή σωτηρίας των φρούτων και λαχανικών μας!

Με πολύ μεγάλη μας χαρά, σας συστήνουμε τους δύο ήρωες των νέων, εκπαιδευτικών και διασκεδαστικών μας eBook, τη Δάφνη και τον Θαλή, οι οποίοι θα κρατήσουν συντροφιά αυτό το καλοκαίρι στους μικρούς (ή και μεγαλύτερους) φίλους μας και μας καλούν σε μια "πράσινη αποστολή" για τη διάσωση των φρούτων και των λαχανικών της χώρας μας.

 

Γνωρίστε τους ήρωές μας!

 

Βασικός στόχος της Δάφνης και του Θαλή είναι να μας μιλήσουν για την αξία της σωστής διατροφής και να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πόσο σημαντικά είναι τα ντόπια και εποχικά φρούτα και λαχανικά στη διατροφή μας. Μέσα από τις περιπέτειές τους, θέλουν να περάσουν μαζί μας το μήνυμα για την προστασία της δικής μας υγείας αλλά και της υγείας του πλανήτη μέσα από τη διατροφή μας, με έμφαση στη διαφύλαξη της τοπικής παραγωγής και της εποχικότητας.

 

Πρώτη τους αποστολή είναι να βοηθήσουν την Τούλα την Ντοματούλα, που κινδυνεύει από το κρύο του χειμώνα, να βρει τον δρόμο προς το καλοκαίρι. Θα καταφέρουν άραγε να τη σώσουν;

 

Οι ιστορίες είναι κατάλληλες για παιδιά ηλικίας από 3 ως και 7 ετών, ενώ σίγουρα θα αρέσουν και σε... πιο μεγάλα παιδιά! Η αγορά του eBook μέσω μιας μικρής στήριξης στην Greenpeace είναι πολύ απλή και γίνεται από το eshop της οργάνωσης. Με την προσθήκη του eBook στο καλάθι αγορών και την ολοκλήρωση της αγοράς, μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα στη συσκευή σας σε μορφή PDF, ενώ θα το λάβετε και στο email σας μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Κάθε αγορά eBook βοηθάει το έργο της Greenpeace για υγιεινή, βιώσιμη τροφή, σε προσιτές τιμές και προσβάσιμη σε όλους και όλες, γι' αυτό προμηθευτείτε το και βοηθήστε τη Δάφνη και τον Θαλή να τα καταφέρουν!

 

Απολαύστε τις περιπέτειές τους εδώ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις