Εξαγορά της Grochem New Ζηλανδία από την ADAMA

Η ADAMA Ltd ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της AgriNova New Zealand, Ltd – γνωστή ως Grochem New Ζηλανδία. Η Grochem είναι μια εταιρεία που αναπτύσσει, κατασκευάζει και πουλά προϊόντα φυτοπροστασίας, ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών, βιοδιαλύματα και φυτοδιατροφικά προϊόντα στον τομέα κυρίως της κηπουρικής.

Αυτή η εξαγορά θα επιτρέψει στην ADAMA να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της στην αγορά της Νέας Ζηλανδίας και να επεκταθεί στα συμπληρωματικά τμήματα των βιολογικών προϊόντων, της διατροφής των φυτών και των Ρυθμιστών Ανάπτυξης Φυτών.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Grochem στοχεύει στην αγορά οπωροκηπευτικών, συμπληρώνοντας τους στόχους της ADAMA στη Νέα Ζηλανδία σε καλλιέργειες και αγορές χορτονομής και ανοίγοντας ένα νέο, σημαντικό τμήμα αγοράς για την ίδια. Η τεχνογνωσία της Grochem στη βιολογική διατροφή φυτών και το PGR είναι σύμφωνη με τον στόχο της ADAMA να αυξήσει τις δραστηριότητές της στην αναδυόμενη αγορά βιολογικών προϊόντων, αυξάνοντας την προσφορά της που υποστηρίζει τη βιώσιμη παραγωγή τροφίμων.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις