«Έναρξη εγγραφών για τα νέα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Μινώα Πεδιάδας»

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

 

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, θα δημιουργηθούν, το αμέσως προσεχές διάστημα, τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

 

Α/Α

ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΣΕ ΩΡΕΣ

1

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

25

2

ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

25

3

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (Ι)

50

4

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ (ΙΙ)

50

 

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα – ο αριθμός των οποίων θα εμπλουτίζεται συνεχώς - μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

 

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στα ως άνω προγράμματα - τα οποία παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ - θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ώρα 09:00 – 14:00, στα αποκεντρωμένα γραφεία Διοικητικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη που βρίσκονται δημοτικά καταστήματα Αρκαλοχωρίου, Θραψανού και Καστελλίου. Για την ένταξη στα προγράμματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μινώα Πεδιάδας:  Τηλ. : 28910 41193, Email: [email protected]

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις