«Έκθεση Ανθοκομίας, Δενδροκομίας, Λαχανοκομίας και Βοτάνων και Βιβλίου»



ΚΡΗΤΗ.Η Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου διοργανώνει για 2η χρονιά «έκθεση Ανθοκομίας, Δενδροκομίας, Λαχανοκομίας και Βοτάνων και Βιβλίου» στο Πάρκο Γεωργιάδη από 3 έως 13 Ιουλίου.

Πρόκειται για μια έκθεση θεσμό στο Ηράκλειο, και θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Συμμετέχουν ανθοκόμοι και δενδροκόμοι με λουλούδια-δέντρα-κηπευτικά-φάρμακα-λιπάσματα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και περισσότερο πράσινο στην πόλη μας. Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου (αγροτικού-περιβαντολλογικού) που απευθύνεται σε γεωπόνους, φοιτητές, ψαράδες σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου -Λυκείου με σκοπό την ενημέρωσή τους στην Δενδροκομία- Λαχανοκομία- Ανθοκομία - Θερμοκήπια - Αμπελουργία - Οινολογία - Ελαιοκομία - Κτηνοτροφία - Πτηνοτροφία - Γαλακτοκομία - Μελισσοκομία - Βότανα - Ιχθυοπονία - Βιολογικές καλλιέργειες και Περιβάλλον καθώς και έκθεση με βιβλία διατροφής και υγιεινής.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν μουσικές εκδηλώσεις αλλά και δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά.

Παράλληλες εκδηλώσεις :

-    Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργεί εργαστήρι δημιουργίας για τα μικρά παιδιά
-    Παρασκευή 4 Ιουλίου ώρα 20.30: Συναυλία με κρητικά και μικρασιάτικα τραγούδια από το μουσικό σχήμα «ΕΡΑΝ» , με τους: Νεκτάριο Παχιαδάκη, Κυβέλη Σεργίου, Αντώνη Μανουσάκη, Κώστα Κουγιουμουτζή.
 -   Τετάρτη 9 Ιουλίου ώρα 20.30: Συναυλία με την Μικτή, Νεανική-Παιδική Χορωδία της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις