Agroland19 – Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών

Στο Εκθεσιακό μας πρόγραμμα του 2019 εντάσσουμε λοιπόν για πρώτη φορά την Νέα μας Έκθεση, την Agroland19 – Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών “fresh, frozen & dried” , η οποία θα πραγματοποιηθεί 22-24 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC στην Παιανία (www.mec.gr). 

 

Η Agroland θα διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και θα αποτελεί σημείο συνάντησης των σημαντικότερων παραγωγών και εμπορικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση προϊόντων όπως φρούτα, λαχανικά, αρωματικά φυτά/βότανα, παρασκευάσματα, ξηροί καρποί, αποξηραμένα προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα θρέψης & προστασίας, φυτώρια, γεωργικός εξοπλισμός & αγροεφόδια, είδη συσκευασίας & συντήρησης και εταιρείες παροχής υπηρεσιών. (παρακαλούμε δείτε επισυναπτόμενο με τις γενικές κατηγορίες εκθεμάτων).

Η Agroland – μία νέα Πρόταση, μία νέα Ευκαιρία - θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση καρποφόρων επαφών των εκθετών με τον δευτερογενή και τριτογενή τομέα από όλη την Ελληνική επικράτεια και από επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

 

Θα απευθύνεται σε επισκέπτες από τους κλάδους των μεταποιητικών επιχειρήσεων, των μελών των κεντρικών λαχαναγορών & λαϊκών αγορών, σε super & mini market, σε οπωροπωλεία, σε καταστήματα γεωργικών ειδών, σε καταστήματα ξηρών καρπών & βιολογικών προϊόντων, σε τυποποιητήρια/συσκευαστήρια κ.α. (παρακαλούμε δείτε επισυναπτόμενο με τις κατηγορίες επισκεπτών).

 

Στην παρούσα περίοδο έχουμε ήδη ολοκληρώσει εσωτερική Πανελλήνια Έρευνα Αγοράς και προχωρούμε σε επιτόπια έρευνα αγοράς σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές της χώρας μας για την ενημέρωση υποψηφίων εκθετών για την Agroland. Ήδη έχουμε την Στήριξη αξιόλογων Ενώσεων, Φορέων, συνεργατών και Χορηγών επικοινωνίας όπως της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους, της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων, των περιοδικών «Φρουτονέα», «Γεωργία & Κτηνοτροφία», «Super Market», «AllPack Hellas», της Εφημερίδας «Ύπαιθρος Χώρα», και λίαν συντόμως και άλλων.

Το πλήρες ηλεκτρονικό και έντυπο πρόγραμμα με κατόψεις περιπτέρων, παροχές και υπηρεσίες καθώς και η ιστοσελίδα της Agroland (www.agroland-expo.gr)  θα είναι διαθέσιμα για τους ενδιαφερόμενους εκθέτες μέσα στον Φεβρουάριο.

AGROLAND19 – Ένα σύγχρονο βήμα Προβολής για Εκθέτες και μία άριστη Πλατφόρμα διεξαγωγής παράλληλων Εκδηλώσεων, όπως Συνέδρια, Ημερίδες, Παρουσιάσεις/Ομιλίες Εκθετών, κ.α.

 

Η 3ΕΚ Οργάνωση Εκθέσεων σας καλωσορίζει να συμμετάσχετε σε αυτήν την νέα, μοναδική και διευρυμένη Έκθεση και να επωφεληθείτε της επιτυχίας του σημαντικού αυτού επαγγελματικού γεγονότος που θα αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών από την Ελλάδα και επιλεγμένων χωρών του εξωτερικού.

http://www.agrocapital.gr/Multimedia/2019/01/9e612b19-4aa4-4d3d-9c85-0009d51b51da.pdf

http://www.agrocapital.gr/Multimedia/2019/01/e7a3d1fe-b5b4-49df-b9f1-466f679d9657.pdf

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις