Μεταφέρεται η FRUIT LOGISTICA 2022

Στις 5 με 7 Απριλίου 2022 μεταφέρεται η προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο, Διεθνής Έκθεση προώθησης φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες, FRUIT LOGISTICA, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο.

 

Σχετική απόφαση έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

Σημειώνεται ότι θέσεις στη διοργάνωση του 2022 είχαν κλείσει εκθέτες, οι οποίοι εκπροσωπούν περισσότερες από 80 χώρες. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις, όπως παραγωγοί φρέσκων φρούτων και λαχανικών και εταιρείες τεχνικών συστημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας αλλά και αγροτικοί συνεταιρισμοί.

 

Υπό το σύνθημα «MEET ONSITE AGAIN», η FRUIT LOGISTICA μεταφέρει το ραντεβού της τον Απρίλιο, με σκοπό να φιλοξενήσει για άλλη μια χρονιά την παγκόσμια αλυσίδα της βιομηχανίας φρούτων και λαχανικών, σε έναν άρτια οργανωμένο εκθεσιακό χώρο.

 

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί, για πληροφορίες αναφορικά με την FRUIT LOGISTICA, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.fruitlogistica.de/.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις