“Η Λακωνία σε Πρώτο Πρόσωπο”

Στα εγκαίνια του τριήμερου Φεστιβάλ Λακωνικών Προϊόντων “Η Λακωνία σε Πρώτο Πρόσωπο”, στις 9 το βράδυ αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου, στο λιμάνι του Γυθείου θα παραστεί και θα χαιρετίσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η εκδήλωση αυτή, την οποία έχει συνδράμει οικονομικά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λακωνίας, την Περιφέρεια και τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα λειτουργήσει μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουλίου έκθεση λακωνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην προβλήτα του λιμανιού του Γυθείου, ενώ προγραμματίζονται εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και γαστρονομίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης με τη σεφ Ντίνα Νικολάου και την ομάδα της.

Ακόμα, στον χώρο της έκθεσης θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο 16 και 16 του μήνα επιχειρηματικές συναντήσεις λακωνικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα με ξένους επιχειρηματίες, ενώ παράλληλα θα γίνουν παρουσιάσεις λακωνικών προϊόντων μεταξύ των οποίων έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, επιτραπέζια ελιά, εσπεριδοειδή, καθώς και ο οίνος Μαλβάζια.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι μεθαύριο Σάββατο 15 Ιουλίου, στο Επιμελητήριο Λακωνίας, στο Γύθειο, έχει προγραμματιστεί διευρυμένη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις