Η 2η έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας DAIRY EXPO

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η 1η διοργάνωση της έκθεσης DAIRY EXPO το Νοέμβριο του 2013, συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τον τομέα της Γαλακτοκομίας και Τυροκομίας μαζί με όλους εσάς, τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιείστε στον κλάδο αυτό, ο οποίος απέκτησε πλέον ένα νέο σημείο συνάντησης.

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives, με περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας στην πραγματοποίηση εκθέσεων, εγγυάται την άρτια διοργάνωση και της 2ης έκθεσης DAIRY EXPO και τη συνεχή ανάπτυξή της. Θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1, 2 & 3 Νοεμβρίου 2014 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η DAIRY EXPO 2014 έρχεται να προσφέρει νέες ιδέες και ευέλικτες λύσεις φέρνοντας σε επαφή την τεχνολογία με τη βιομηχανία, τους πελάτες με τους προμηθευτές, τους παραγωγούς με τους εμπόρους και τους  επιστήμονες με τους παράγοντες. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη των κλάδων γαλακτοκομίας και τυροκομίας και στην ισχυροποίηση της θέσης των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Πλήθος Ελλήνων παραγωγών τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής. Επίσης εταιρείες που παρέχουν εξοπλισμούς για κτηνοτροφικές μονάδες, αμελκτικά συστήματα, παγολεκάνες, εναλάκτες, εξοπλισμούς  τυροκομίων και βιομηχανιών γάλακτος θα έχουν σημαντική θέση στη 2η διοργάνωση.

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives καλεί όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται στον κλάδο της γαλακτοκομίας και τυροκομίας, να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση DAIRY EXPO 2014 και να ενισχύσουν ένα νέο εκθεσιακό γεγονός που θα προσδώσει δυναμική και διεθνείς διαστάσεις στους παραπάνω τομείς.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την ήδη επιτυχημένη διοργάνωση, την 3η MEAT DAYS 2014, την έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του, στις ίδιες ημερομηνίες και στον ίδιο εκθεσιακό χώρο.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις