LANDCO : Η νέα δύναμη στην άρδευση του αγρού

Η LANDCO ΕΠΕ  είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία με εξειδίκευση στα συστήματα άρδευσης αστικών και αγροτικών εφαρμογών η οποία συνεχώς αυξάνει την παρουσία της και τη δυναμική της στον αγροτικό τομέα.

Συνεργάζεται με διεθνείς αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού , όπως είναι οι RAINBIRD, HUNTER, APM, AGEF κ.α. ,είναι κεντρικός διανομέας για τα Βαλκάνια των εταιριών BACCARA, Israel  και VYRSA, Spain, ενώ έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τα μεγαλύτερα Ελληνικά εργοστάσια του κλάδου. Χάρη στην ευρεία γκάμα υλικών, δύναται να παρέχει τις ιδανικότερες λύσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η LANDCO ΕΠΕ διαθέτει και προμηθεύει σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία σε αντικείμενα συναφή με την Άρδευση – Ύδρευση στις Αγροτικές Καλλιέργειες αλλά και αντικείμενα γύρω από το τοπίο και την άθληση. Διαθέτει πρότυπα πιστοποίησης κατά ISO 9001, 14001 και 18001, ενώ όλοι οι συνεργαζόμενοι οίκοι και προϊόντα διαθέτουν CE και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

 Στη γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνονται σωλήνες πολυαιθυλενίου για άρδευση και ύδρευση, πλαστικά και μεταλλικά (γαλβανιζέ, ορειχάλκινα) εξαρτήματα κάθε τύπου, προγραμματιστές/ηλεκτροβάνες αυτόματου ποτίσματος, μπεκ/σταλλάκτες/εκτοξευτήρες /κανόνια αγροτικής άρδευσης καθώς και αντλητικά/πιεστικά συγκροτήματα. Συμπληρωματικά εξυπηρετεί τους πελάτες της σε εργαλεία, δεξαμενές και άλλα συναφή προϊόντα. Όλα τα υλικά είναι επιλεγμένα με βάση την ποιότητα τους και την αξιόπιστη λειτουργία τους.

 Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των υπηρεσιών που παρέχει είναι ότι οι έμπειροι γεωπόνοι και τεχνικοί της εταιρίας  μπορούν να καθοδηγήσουν σε κάθε στάδιο της κατασκευής ή της μελέτης του αρδευτικού δικτύου. Η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτηση με τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις για κάθε περίπτωση.

 Η ειδίκευση της εταιρίας σε συστήματα τηλε-ελέγχου και τηλε-διαχείρισης , όπως το σύστημα HYDROPLUS της Ισπανικής εταιρίας VYRSA το οποίο προσφέρει παρακολούθηση και έλεγχο του αρδευτικού δικτύου μέσω internet με real time ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες της περιοχής, μπορούν να επιφέρουν μεγάλα κέρδη στη διαχείριση νερού για καλλιεργητές αλλά και συντηρητές ή ιδιοκτήτες εκτάσεων πρασίνου.

Η LANDCO ΕΠΕ διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών και πελατών σε όλη την Ελλάδα και ολοένα προσέρχονται νέοι αγρότες που λαμβάνουν την τεχνική υποστήριξη και συνεργασία επιλέγοντας τα προϊόντα και τα συστήματα της εταιρίας. Τον τελευταίο χρόνο η εταιρία έχει ξεκινήσει τη συνεργασία της με τα μέλη της αγροτικής ένωσης FARMER UNIONS στην Ελλάδα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους. Η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, οι νέες λύσεις στην οικονομία νερού και έλεγχο των αρδευόμενων εκτάσεων και οι χαμηλές τιμές ως στήριξη των αγροτών που συμμετέχουν στην ένωση, αποτελούν τις βασικές αρχές της συνεργασίας.

Ο κατάλογος των αρδευτικών προϊόντων της εταιρίας βρίσκεται στο λινκ http://www.landcogroup.gr/content/10/ardeysi-ydreysi-

LANDCO ΕΠΕ

ΑΡΔΕΥΣΗ –ΥΔΡΕΥΣΗ

ΤΗΛ. 210 2511336, 210 2515005

[email protected]

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις