#SyngentaGroup: Νέο λογότυπο που αποτυπώνει την καινοτομία και τη ψηφιακή ικανότητα

Ο Όμιλος Syngenta ενώνει τις τέσσερις Επιχειρηματικές Μονάδες του - Syngenta Crop Protection, Syngenta Seeds, ADAMA και Syngenta Group China - κάτω από μία ομπρέλα.

Το νέο λογότυπο της μάρκας που κυκλοφόρησε παγκοσμίως θα χρησιμοποιηθεί για επικοινωνία εκ μέρους του Ομίλου καθώς και για εσωτερικές επικοινωνίες σε ολόκληρο τον Όμιλο. Η διακριτική επωνυμία των πελατών της Syngenta Crop Protection, της Syngenta Seeds και της ADAMA παραμένει αμετάβλητη.

"Το νέο λογότυπο και η οπτική ταυτότητα του Syngenta Group αντιπροσωπεύουν τη ζωντάνια, το θαύμα και την αφθονία των τεσσάρων στοιχείων που επιτρέπουν τη γεωργία: Νερό, γη, φυτά και ηλιακό φως", δήλωσε η εταιρεία όταν παρουσίασε το νέο λογότυπο. "Τα τέσσερα φύλλα του λογότυπου της Syngenta Group αποτελούν έναν ισχυρό σύνδεσμο για τις τέσσερις εποχές που διαμορφώνουν τη γεωργία στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Τα φρέσκα νέα χρώματα σηματοδοτούν τη δύναμη καινοτομίας, το πρωτοποριακό πνεύμα και την ψηφιακή ικανότητα του Ομίλου."

Ο Όμιλος Syngenta είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο της γεωργικής τεχνολογίας και καινοτομίας, με ρίζες που ξεκινούν πάνω από 250 χρόνια. Οι 49.000 άνθρωποι σε περισσότερες από 100 χώρες προσπαθούν να μεταμορφώσουν τη γεωργία μέσω καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών που διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στο να επιτρέψουν στην τροφική αλυσίδα να τροφοδοτεί τον κόσμο με ασφάλεια, βιώσιμη και σεβασμό στον πλανήτη μας. O όμιλος αντλεί δύναμη από τις τέσσερις επιχειρηματικές του μονάδες - Syngenta Crop Protection με έδρα την Ελβετία, Syngenta Seeds με έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ADAMA® με έδρα το Ισραήλ και Syngenta Group China - που παρέχουν πρωτοπόρους τρόπους στη βιομηχανία για την εξυπηρέτηση πελατών παντού.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις