Έκλεισε η μεγάλη συμφωνία της Corteva Agriscience με την Dadelos Agrosolutions
Έκλεισε η μεγάλη συμφωνία της Corteva Agriscience με την Dadelos Agrosolutions

Η Corteva Agriscience και η Dadelos Agrosolutions, S.L., θυγατρική της Ajinomoto Co., Inc., ανακοίνωσαν σήμερα μια συμφωνία για την ανάπτυξη, την επικύρωση και την εμπορία βιοδιεγερτικών για αγρότες σε όλο τον κόσμο.

Αναγνωρισμένη για το συνδυασμό της εκτεταμένης τεχνογνωσίας της στις βιοδιεγερτικές τεχνολογίες και τους τρόπους δράσης τους, η Dadelos Agrosolutions αναπτύσσει τεχνολογίες που επιτυγχάνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην αποτελεσματικότητα της φυτικής διατροφής, τον μεταβολισμό των φυτών και την απόκριση στο στρες. «Αυτή η συμφωνία ενισχύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους αγρότες βιολογικά προϊόντα για την προστασία των καλλιεργειών, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους σειράς βιοδιεγερτικών λύσεων που βασίζονται σε αποδεδειγμένα αποτελέσματα και προβλέψιμα αποτελέσματα», δήλωσε ο Rajan Gajaria,

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Business Platforms, Corteva Agriscience. «Η συμφωνία μας με την Dadelos Agrosolutions είναι ένα άλλο βήμα για να δείξουμε τις προσπάθειές μας για την οικοδόμηση του βιολογικού χαρτοφυλακίου μας, συνεργαζόμενοι με τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στους τομείς τους». «Οι τεχνολογίες και οι λύσεις καλλιεργειών που αναπτύσσουμε τα τελευταία 24 χρόνια στοχεύουν να βοηθήσουν τη βιομηχανία και τους αγρότες να παράγουν περισσότερα τρόφιμα καλύτερης ποιότητας, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Η αποστολή μας είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα του Ajinomoto Group Creating Shared Value (ASV) και της φιλοσοφίας του Ajinomoto για συνεχή ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση κοινωνικών ζητημάτων μέσω των επιχειρήσεων », δήλωσε ο Norbert Pons, Διευθύνων Σύμβουλος της Dadelos Agrosolutions, S.L. «Αυτή η συμφωνία με την Corteva Agriscience επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των συνεργατών και των πελατών μας για τις επιστημονικές μας λύσεις, την ικανότητά μας να καινοτομούμε και τις συνεχείς προσπάθειές μας να δημιουργούμε συνεχώς προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Το νέο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της Corteva Biologs είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη προϊόντων βιοδιέγερσης, βιοελέγχου και φερομόνης με αποδεδειγμένη, προβλέψιμη απόδοση που λειτουργεί δίπλα-δίπλα με συμβατικές λύσεις προστασίας των καλλιεργειών. Αυτές οι επιλογές θα βοηθήσουν τους αγρότες να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες προσδοκίες της αγοράς διατηρώντας παράλληλα τη γη τους παραγωγική και υγιή και ευθυγραμμίζονται με τους στόχους αειφορίας Corteva Agriscience 2030. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Σχετικά με την Corteva Agriscience

Η Corteva Agriscience είναι μια παγκόσμια γεωργική εταιρεία  η οποία παρέχει στους αγρότες σε όλο τον κόσμο το πληρέστερο χαρτοφυλάκιο στον κλάδο - συμπεριλαμβανομένου ενός ισορροπημένου και ποικίλου συνδυασμού σπόρων, προστασίας καλλιεργειών και ψηφιακών λύσεων που εστιάζονται στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και την βελτίωση της απόδοσης και κερδοφορία στον αγροτικό κόσμο Με μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα στη γεωργία και έναν κορυφαίο κατάλογο προϊόντων και τεχνολογίας στον κλάδο που είναι σε θέση να οδηγήσει την ανάπτυξη, η εταιρεία δεσμεύεται να συνεργαστεί με τους ενδιαφερόμενους σε όλο το σύστημα τροφίμων καθώς εκπληρώνει την υπόσχεσή της να εμπλουτίσει τη ζωή εκείνων που παράγουν και εκείνοι που καταναλώνουν, εξασφαλίζοντας πρόοδο για τις επόμενες γενιές. Η Corteva Agriscience έγινε ανεξάρτητη δημόσια εταιρεία την 1η Ιουνίου 2019 και ήταν προηγουμένως το τμήμα γεωργίας του DowDuPont. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.corteva.com

Σχετικά με την Dadelos Agrosolutions, S.L

Συνεργάτης της Ajinomoto Co., Inc., Dadelos Agrosolutions, S.L. είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην Έρευνα, Παραγωγή και Πώληση ενός ευρέος φάσματος βιολογικών λύσεων για τη Γεωργική Βιομηχανία. Η εταιρεία εδρεύει στη Βαλένθια (Ισπανία) και παρέχει στον κλάδο ένα ευρύ φάσμα βιοδιεγερτικών, βιολιπασμάτων και βιολογικών λύσεων τα τελευταία 24 χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.agro2agri.com. Ο Όμιλος Ajinomoto, ξεκλειδώνοντας τη δύναμη των αμινοξέων, στοχεύει στην επίλυση προβλημάτων διατροφής και υγείας που σχετίζονται με τις διατροφικές συνήθειες και τη γήρανση και συμβάλλει στη μεγαλύτερη ευεξία των ανθρώπων παγκοσμίως. Με βάση το εταιρικό μήνυμα "Eat Well, Live Well", επιδιώκουμε επιστημονικά τις δυνατότητες των αμινοξέων να στοχεύσουμε στη μελλοντική ανάπτυξη, δημιουργώντας νέα αξία μέσω βιώσιμων και καινοτόμων λύσεων για κοινότητες και κοινωνία. Ο Όμιλος Ajinomoto έχει γραφεία σε 35 χώρες και περιοχές και πωλεί προϊόντα σε περισσότερες από 130 χώρες και περιοχές. Κατά τη χρήση 2019, οι πωλήσεις ήταν 1,1000 τρισεκατομμύρια γιεν (10,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ)

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις