Η FoodChain ID ανακοινώνει τον Conor Kearney ως CEO
Conor Kearney CEO FoodChain ID

Η FoodChain ID, ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως οργανισμούς ασφάλειας τροφίμων, δοκιμών και βιωσιμότητας, ανακοίνωσε σήμερα ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο διόρισε τον Conor Kearney ως Διευθύνοντα Σύμβουλο, με άμεση ισχύ.  Ο κ. Kearney διαδέχεται τον Brad Riemenapp, ο οποίος ηγήθηκε της FoodChain ID ως CEO για περισσότερα από πέντε χρόνια πριν πεθάνει τον Μάιο μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο κ. Kearney εντάχθηκε στην FoodChain ID το 2021 και πιο πρόσφατα διετέλεσε προσωρινός διευθύνων σύμβουλος κατά τη διάρκεια της αναρρωτικής άδειας του κ. Riemenapp.  Πριν από αυτό, ο Kearney ήταν Ανώτερος Αντιπρόεδρος Στρατηγικής και Λειτουργιών της FoodChain ID.  Πριν από την ένταξή του στην FoodChain ID, πέρασε 11 χρόνια στην Staples Inc. σε πολλές ηγετικές θέσεις, με πιο πρόσφατη τη διαχείριση ενός τμήματος προϊόντων αξίας πολλών δισεκατομμυρίων, και 5 χρόνια στην McKinsey & Company.  Ο Kearney απέκτησε MBA από το Harvard Business School και πτυχίο βιοχημείας και μοριακής βιολογίας από το Dartmouth College.

Ο Ted Rainaud, διευθύνων σύμβουλος της Berkshire Partners, δήλωσε: "Ο Conor έχει ήδη επηρεάσει σημαντικά την FoodChain ID.  Το συνεργατικό στυλ ηγεσίας του και η ικανότητά του να συσπειρώνει τον οργανισμό για την επίτευξη των στόχων του τον καθιστούν το απόλυτα κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί της FoodChain ID στο επόμενο στάδιο της αναπτυξιακής της πορείας".

"Ο Μπραντ ήταν ένας σπουδαίος μέντορας για μένα και δεσμεύομαι να συνεχίσω να βασίζομαι στο όραμά του και να εκπληρώνω την αποστολή της FoodChain ID να καταστήσει την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων ασφαλέστερη και πιο διαφανή", δήλωσε ο Kearney.

"Ο Μπραντ θα μας λείψει ως ηγέτης και φίλος.  Είμαστε τυχεροί που τα δυνατά του σημεία ως CEO περιλάμβαναν την πρόσληψη μιας εξαιρετικής ηγετικής ομάδας και τον προσεκτικό σχεδιασμό της διαδοχής.  Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη FoodChain ID που θα συνεχίσει να αναδιαμορφώνει το τοπίο της ασφάλειας τροφίμων και της συμμόρφωσης υπό την ηγεσία του Conor", δήλωσε ο Blake Gottesman, διευθύνων σύμβουλος της Berkshire Partners.


Σχετικά με το FoodChain ID


Η FoodChain ID Group, Inc., κορυφαίος φορέας τεχνολογικά υποστηριζόμενων υπηρεσιών ποιότητας, ασφάλειας και βιωσιμότητας στη Βιομηχανία Τροφίμων και τη Γεωργία, εξαγόρασε  την Cosmocert S.A., μια κορυφαία εταιρεία πιστοποίησης και επιθεώρησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, η οποία παρέχει διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα πιστοποίησης.
Σε περισσότερες από 30.000 εταιρείες σε όλη την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού, με λύσεις και τεχνογνωσία που υποστηρίζουν την τεχνολογία για να διατηρείται η αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων ασφαλής και διαφανής. Οι τομείς εξυπηρέτησης περιλαμβάνουν την ασφάλεια των τροφίμων, τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, την πιστοποίηση προϊόντων, τις δοκιμές και την ανάπτυξη προϊόντων. Επισκεφτείτε το www.foodchainid.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά με την Berkshire Partners
Η Berkshire Partners είναι 100% εργαζομένων, εξειδικευμένος επενδυτής σε πολλούς τομείς σε ιδιωτικά και δημόσια κεφάλαια. Η ομάδα private equity της εταιρείας επενδύει σε καλά τοποθετημένες, αναπτυσσόμενες εταιρείες σε τομείς τεχνολογίας και επικοινωνιών, καταναλωτών, υγειονομικής περίθαλψης και υπηρεσιών και βιομηχανιών. Από την ίδρυσή της, η Berkshire Partners έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 150 επενδύσεις ιδιωτικών κεφαλαίων και έχει μια ισχυρή ιστορία συνεργασίας με ομάδες διαχείρισης για την ανάπτυξη των εταιρειών στις οποίες επενδύει. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το Berkshire Partners, επισκεφθείτε τη διεύθυνση  www.berkshirepartners.com .

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις